İç Kontrol Sistemi Eğitiminin Katılım Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Yerel

İç Kontrol Sistemi Eğitiminin Katılım Sertifikaları Verildi

İç Kontrol Sistemi Eğitiminin Katılım Sertifikaları Verildi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde İç Kontrol Sistemi Eğitim Programına katılarak başarılı olan Malkara Belediyesi birim müdürleri ile belediye personellerine katılım sertifikaları verildi.

07.11.2015 09:40

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde İç Kontrol Sistemi Eğitim Programına katılarak başarılı olan Malkara Belediyesi birim müdürleri ile belediye personellerine katılım sertifikaları verildi.

Belediye Meclis Odasında düzenlenen sertifika törenine Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, İsmail Akkaya, Hıdır Kaya, birim müdürleri ve belediye personelleri katıldı.

T.C. Kalkınma Bakanlığı - Trakya Kalkınma Ajansı destekli yürütülen proje kapsamında Malkara Belediyesi personeline yönelik 26-27-28 ve 30 Ekim 2015 tarihlerinde Malkara Belediye Akademisinde gerçekleştirilen ve ulusal ajans eğitmeni Onur Çiftçi tarafından verilen Kurumsallaşma İç kontrol Sistemi eğitiminde 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu doğrultusunda müdürlük yatırım programlarının ve kontrolünün ihtiyaca yönelik hazırlığı konularında bilgilendirme yapıldı. Proje doğrultusunda, ilgili kanun ile kamu kurumlarında zorunlu hale gelen iç kontrol sisteminin Malkara Belediyesi'nin kurumsal yapıya kavuşmasını sağlayacağı kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İç Kontrol Sistemi Eğitiminin Katılım Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement