İhlas Evleri Huzurlu İnşaattan Başkan Vergili'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İhlas Evleri Huzurlu İnşaattan Başkan Vergili'ye Ziyaret

İhlas Evleri Huzurlu İnşaattan Başkan Vergili\'ye Ziyaret

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat, Karabük’e yaptığı 10 milyon TL’lik yatırımı 15 milyon TL’ye yükseltti.

15.07.2014 19:02

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat, Karabük'e yaptığı 10 milyon TL'lik yatırımı 15 milyon TL'ye yükseltti.

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi Karabük Temsilcisi İrfan Kibar ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Karabük Temsilcisi Yasin Erdem ile birlikte Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret etti.

Başkan Vergili'ye 30 Mart seçimlerinde elde ettiği başarıdan dolayı tebrik eden Bayram Bıyıklı, çeşitli hediyeler takdim etti.

Karabük halkına teşekkür eden İhlas Evleri Huzzrlu İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, " 10 milyon TL yatırım ile başaldık ve şuan 15 milyon TL oldu. 143 dairelik inşaatın kaba inşaatların yzüde 70'İ bitti. Yılsonuna kadar yzüde 80'ini bitirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında yeni projelerimiz devam ediyor. 100. Yıl mahallesinde 152 dairelik 1+1 dairler için arasaını aldık. Projeleri devem ediyor ve biter bitmez ruhsatı alıp inşaat çalışmalarına bşaalaycağız. Bizim sadece Karabük'te değil şuanda Samsun, Boybat, Merzifon, Edirne, Uzunköprü, Kırklareli, Pınarhisar, Denizli, Turgutlu, Kütahya ve Sivas'ta devam eden ve bitme aşamasında olan konutlamalarımız var. İstanbul Beylikdüzünde 700 dairelik bir arsa aldık ve onun projeleri devam ediyor. İnşallah ruhtası alıp inşaat çalışmaları başlayacak. İhals Evleri Huzurlu İnşaat olarak Türkiye'nin diğer il ve büyük ilçelerinde çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Bıyıklı, bir il'e girdimi dört yada beşinci diye inşaat yatırımlarının devam ettiklerini söyleyerek, " Samdun'da beşinci, Edirne'de 7. Etabı yapıyoruyz. Yen, eyrlerde yeni açılımlar ve aytırımlar devam ediyor. Bu sene 800 daire inşatımız devam ediyoruz. Bunun 400 dairesini kısa sürede teslimi başlayacak kalanı ise gelecek yıl teslim edilecek. Tabi gelecek yıl 400 dairelik bir inşaat daha var. İnşallah hayırlısı ile dairleri tamamlayıp sahiplerine teslim etmeyi arzuluyoruz" ifadesinde bulundu.

Başkan Vergili de, Karabük'ün hızla modern bir kent görünümü aldığını ve konuda belediye olarak bir çok projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İhlas Evleri Huzurlu İnşaattan Başkan Vergili'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement