İl Genel Meclisi Bu Hafta İkramlarla Geçiyor - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Bu Hafta İkramlarla Geçiyor

İl Genel Meclisi Bu Hafta İkramlarla Geçiyor

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşimi olan Pazartesi günü AK Parti’lilerin Meclis üyelerine Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri dağıtması üzerine, MHP’li Meclis üyeleri de bugün bisküvi arası lokum dağıttı.

04.11.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı ilk birleşimi olan Pazartesi günü AK Parti'lilerin Meclis üyelerine Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri dağıtması üzerine, MHP'li Meclis üyeleri de bugün bisküvi arası lokum dağıttı.

1 Kasım seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik ve 7 ilçesinde de birinci parti çıkan AK Parti'nin Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve meclis üyelerinin sevinçleri yüzlerine yansıdı. AK Partililer, meclis toplantısının ilk günüyle birlikte iktidar ve muhalefet meclis üyelerinin masalarına meşhur Pazaryeri Helvası ve Konya Şekeri olan tabaklar bıraktı. Bu ikram sonrası bugün yapılan Bilecik İl Genel Meclisi Kasım ayı üçüncü birleşiminde de, MHP Başkanı Devlet Bahçeli'nin Yozgat'ta yaptığı konuşmada bisküviye, "Püskevit" demesiyle başlayan bisküvi arası lokum geleneğine MHP İl Genel Meclisi Grup sözcüsü Bozüyük Meclis üyesi Zeki Uyanık da ayak uydurdu.

"İKİ BİSKÜVİNİN ARASINA LOKUMU SIKIŞTIRIP KOYDUĞUMUZDA YEMESİ GÜZEL OLUYOR"

Yapılan ikram ile ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi Zeki Uyanık, geçtiğimiz günlerde 29 Ekim'de Cumhuriyetin 92'inci yıl dönümünü kutladıklarını ifade ederek, "Cumhuriyet bu zamana gelene kadar belirli şeylerden geçti. Biz de geriye dönük şeylerimizi hatırlamak istedik. Bizden öncekilerde iyi bilirler. İki bisküvinin arasına lokumu sıkıştırıp koyduğumuzda yemesi güzel oluyor, ayrı bir tadı oluyor. Ağzımızın tadını bozmayalım diyor, teşekkür ediyorum. Bu ikramları MHP grubu olarak getirdik, afiyet olsun" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Bu Hafta İkramlarla Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement