İlk 'Future Store' Saturn Marmara Park'ta - Son Dakika
Güncel

İlk 'Future Store' Saturn Marmara Park'ta

İlk \'Future Store\' Saturn Marmara Park\'ta

Saturn İstanbul Marmara Park Beylikdüzü, 18 Ekim 2012 Perşembe günü saat 06:00'da kapılarını çılgın bir kampanya ile açıyor.

12.10.2012 16:19

Dünya'da 240'a yakın mağazası bulunan Saturn'un ilk 'Future Store' konseptli mağazası Saturn İstanbul Marmara Park Beylikdüzü, 18 Ekim 2012 Perşembe günü saat 06:00'da kapılarını çılgın bir kampanya ile açıyor.

İLK 'FUTURE STORE' SATURN MARMARA PARK BEYLİKDÜZÜ'NDE AÇILIYOR

İstanbul Marmara Park Beylikdüzü'nde yer alan, 3.700 metrekareyi aşan alanı ile Türkiye'nin 6. Saturn'u, 60.000 yeni ürünle 18 Ekim 2012 Perşembe günü sabah saat 06:00'da yine açılışa özel iddialı kampanyası ile kapılarını açacak.

İlk 'Future Store'

Teknoloji tutkunlarının ihtiyaçlarına yanıt veren mobil yaşam alanı Saturn Future Store, aksesuar ve donanım için Dünya trendlerini sadece fiyatta değil, en yeni teknolojik ürünlerle sunan tek nokta olacak.

Saturn Marmara Park Beylikdüzü, müşterilerine "Future Store" konsepti ile teknolojiyi uygulamalı anlatacak. Özel eğitimli profesyoneller, kişisel ürün, ofis ürünleri, ev ürünleri gibi 60.000'e yakın ürün yelpazesini, reyonlarda farklı kullanımları ile birlikte tanıtacak, eğitim verecekler.

Yazıcı, PC hoparlörleri, yemek pişirme bölümü, çay kahve bölümü ile yemek hazırlama standında çok satan yeni ürünlerin de sergileneceği Future Store teknoloji tutkunlarına inovasyon devrimi sunacak.

İşte bu Teknoloji! sloganıyla son teknolojiyi müşterilerle buluşturan Saturn, Dünya trendini yansıtan, "Connected World ve Mobile World" alanlarıyla gerek fiyat gerekse de danışmanlık hizmetlerindeki iddiasını bir kez daha vurgulamış olacak. Kampanyayı facebook üzerinden de takip edebilirsiniz.

Saturn'un ilk kez Marmara Park Beylikdüzü mağazasında sunacağı özel alanlarda müşterilere kablosuz ağ teknolojisiyle çalışan cihazların birbiri ile bağlantılı uygulanmasını hem deneyimleme imkanı hem de öğrenme imkanı da yarattı.

Yine kaçırılmayacak özel kampanya

Saturn, Marmara Park'daki mağazasının açılışında da, teknoloji severlere sunacağı açılış kampanyasında iddiasını bir kez daha ortaya koyacak. Televizyondan bilgisayara, cep telefonundan beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden navigasyona kadar binlerce ürün, özel kampanyalı fiyatı ile Saturn Marmara Park'da yerini alacak.

Tweet at, çılgın fiyatlardan ilk yararlanan 40 kişiden biri ol

Marmara Park açılışına özel, teknoloji tutkunlarını twitter'da özel bir kampanya bekliyor. https://twitter.com/SaturnTurkiye adresine #açılsaturnaçıl etkiketiyle tweet atan takipçilerden ilk 40 kişi açılıştan bir gün önce, 17 Ekim 2012 günü Saturn Marmara Park'a girme ve açılışa özel indirimlerden anında yararlanma fırsatı yakalayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk 'Future Store' Saturn Marmara Park'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement