Arda Turan'a "Messi mi Ronaldo mu" Sorusu - Son Dakika
Spor

Arda Turan'a "Messi mi Ronaldo mu" Sorusu

Barcelona'ya 5 yıllık imza atan Arda Turan, "Messi mi Ronaldo mu" sorusuna "Messi bugünün değil, futbol tarihinin en iyi oyuncusu." yanıtını verdi.

10.07.2015 11:42  Güncelleme: 15:36

Barcelona Kulübü'ne transfer olan Arda Turan için Barcelona'da imza töreni düzenlendi. Dünya medyasının büyük ilgi gösterdiği törende, kendisini 5 yıllığına Barçalı yapan imzayı atan Arda, Katalan ekibinin tarihindeki en pahalı 4. futbolcu oldu.

MESSI Mİ RONALDO MU SORUSU

İmza töreninin ardından basın mensuplarının karşısına Arda Turan'a "Messi mi Ronaldo mu?" sorusu yöneltildi. Ronaldo'nun çok özel bir futbolcu olduğunu vurgulayan Arda, "Ama benim için gelecekte ve geçmişte kimse Messi olamayacak. Messi bugünün değil, futbol tarihinin en iyi oyuncusu. Cristiano Ronaldo da çok özel bir oyuncu ama Messi bambaşka" şeklinde konuştu.

"ATLETICO KALBİMDE KALACAK"

İmza töreninden soran basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Arda, "Atletico Madrid başkanı Cerezo'ya, hocam Simeone'ya ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Buradaysam onların payı çok büyüktür. Kalbimde özel bir yere sahip olacaklar. Atletico taraftarı kalbimde kalacak." dedi.

"HEP BARCELONA'DA OLMAK İSTEDİM"

"Dünyanın en büyük kulübünde olduğum için çok mutluyum." diyen Arda, "Umarım burada en güzel kupalarla çok güzel yıllar geçiririm. Kulübün sloganı bir kulüpten daha fazlası. Ben de daha fazlası için geldim. Barcelona'ya karşı her zaman bir sempati hissettim. Beni yakından tanıyanlar bilir, hayatım boyunca hep Barcelona'da olmak istedim. Hiçbir şekilde baskı hissetmedim. Ben Barcelona'nın başarısı için buradayım. Benim hayalim Barcelona formasıyla sahaya çıkabilmek. 6 ay bunun için önemli bir zaman değil." ifadelerini kullandı.

"KİMSE XAVİ GİBİ OLAMAZ"

Kimsenin Xavi oamayacağının altını çizen milli futbolcu, "Hayatım boyunca Xavi'nin sorumluluğunu taşıyamam. Tüm futbolseverlerin idolü o. Ben farklı futbolcuyum. Kendi stilimi, tarzımı yansıtıp insanların gönlüne girmek istiyorum. Ama Xavi çok özel bir oyuncu kimse onun gibi olamaz."

SIMEONE Mİ LUIS ENRIQUE Mİ

Luis Enrique'nin kendisini aradığını ifade eden Arda, "Luis Enrique beni aradı ve hoşgeldin dedi. Beni çok mutlu eden bir telefondu. Luis Enrique ile çalışmadan Luis Enrique ile Simeone'yi kıyaslayamam. Ama Luis Enrique'yi konuşmaya gerek yok. Simeone benim kalbimde özel bir yere sahip. Gelişimimde çok faydası oldu. Messi'nin dünyanın en iyisi olduğunu ama benim idolümün Iniesta olduğunu daha önce söylemiştim. Ben takımın başarısı için buradayım. Hangi pozisyonda oynayacağımı Enrique karar verecek. Ben her yerde oynarım. Dünyanın en özel futbolcularıyla keyif yaşamak istiyorum. Bu takımın içinde yer alıp, iyi bir Arda izlemek izlettirmek istiyorum." dedi.

"O ZAMAN TOP TOPAYICIYDIM GOLÜ ATAN ENRIQUE ŞİMDİ HOCAM"

13 yıl önce Galatasaray'da top toplayıcı olduğu dönemle alakalı soruya gülerek yanıt veren Arda Turan, "2002'deki Galatasaray-Barcelona maçında top toplayıcıydım. O maçta Luiz Enrique'nin attığı gol ofsayttı ve biz maçı kaybetmiştik. O maçı iyi hatırlıyorum. Galatasaray'da top toplayıcı iken Luis Enrique'nin gol attığı maçta kenardaydım. Şimdi buradayım ve L.Enrique de hocam." diye konuştu.

"AYAKKABI FIRLATMA OLAYI HATAYDI"

"Beni örnek alan çocuklara iyi örnek olacağım." diyen Arda, "Her zaman karşımdaki rakiplerime fazla saygı duydum. Saygım çalışmamı hiçbir zaman engellemedi. Kulüp bazında kazanabilecek tüm kupaları burada kazanmak istiyorum. Çünkü bu kulüp bunları başarabilen bir kulüp. Simeone'nin antrenmanları ağırdı ancak keyifliydi. Enrique'nin antrenmanları da keyiflidir. Umarım çalışmalar kupalar için yeterli olur. Messi günün değil, futbol tarihinin en iyi oyuncusu. Umarım Luis Enrique'nin antrenmanları bütün kupaları kazanmamıza yardımcı olur. Her halükarda Atletico'yu bırakmazdım. Bu Barcelona için özel bir durum. Ayakkabı fırlatma olayı bir hataydı ve geçmişte kaldı." dedi.




Arda Turan\'a "Messi mi Ronaldo mu" Sorusu

Son Dakika Spor Arda Turan'a 'Messi mi Ronaldo mu' Sorusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Beşiktaş: Tabikide Ronaldo 11 15 Yanıtla
  • Hakkaniyet: Ne messi, Nede Ronaldo,, Arda abiciğim Arda.... 6 19 Yanıtla
  • D e v R o: Salak mecbur messi diyecek yoksa Barcelona onu sutlar yalaka Türk 5 20 Yanıtla
  • İZMİR ÇOCUĞU CAN: ARDADA ŞİMDİ BARCELONAYA GİDİYO YA ONDAN MESSİ DİYO .REAL MADRİDE TRANSFER OLSAYDI MESSİ DİYEBİLECEKMİYDİ.C.RONALDO DİYECEKTİ.ARDA SEN GİDERKEN BEN DÖNÜYODUM BU YOLLARDAN 6 18 Yanıtla
  • anlayın artık..: Man kafalılar artık anlayın arda artık ülkeye mal oldu,artık bu herkesin gururu,dünya takdir ediyor bre dar kafalılar..artık bu işin cimbomlusu,fenerlisi,başiktaşlısı,trabzonlusu,kayserilisi,bursalısı yok..arda tüm ülkenin gururudur..ona herkes sahip çıkmalıdır..aksini yapanın vatan haininden farkı yoktur.. 12 8 Yanıtla
  • yalaka: real madride tranfer olsaydı ronaldo derdi yalaka 11 9 Yanıtla
  • D e v R o: Orta doğuyu kan götürüyor salak Türk medyası bu salağı konuşuyor de hade konuşalım ee arda kanka sinem nerelerde kimin altin da haberin var mı eeee ardacim Boynuzların baya uzamış:) 5 14 Yanıtla
  • ??: Ulan arda her tuz gördüğünde hıyarım diyosun 8 9 Yanıtla
  • BURHAN: ARDA MI ADAMDIR ADAM YÜREĞİN SAĞOLSUN ARDA 13 3 Yanıtla
  • vatandaş: Bir Türk olarak gurur duyuyoruz inş diger futbolcularıda avrupanın en iyi yerlerinde görürüz 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement