İp Daire Başkanı Kastamonu'da - Son Dakika
Yerel

İp Daire Başkanı Kastamonu'da

İp Daire Başkanı Kastamonu\'da

Mehmet Yıldız, Üretim Şube Müdürü Selami Cilan ve Piyasa Araştırma Şube Müdürü Ramazan Balı Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

17.05.2013 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşletme ve Pazarlama Daire Başkanı Kenan Akyüz, Pazarlama Şube Müdürü

Mehmet Yıldız, Üretim Şube Müdürü Selami Cilan ve Piyasa Araştırma Şube Müdürü Ramazan Balı Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin'i makamında ziyaretten sonra Taşköprü İşletme Müdürlüğünde İP Daire Başkanı Kenan Akyüz başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantı açılışında konuşan Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, İP Daire Başkanı ve Şube Müdürlerini Kastamonu'da

görmekten duyduğu memnuniyetini belirttikten sonra "15 Mart devriği üretim süreci ile ilgili tereddüt kalmamıştır. Nakliyatlar hızla başlamış olup, pazarlama aşamasında talep fazlalığından mütevellit

oluşabilecek sorunlara da şimdiden

İP Dairemizle birlikte stratejilerimizi oluşturacağız" dedi.

İP Daire Başkanı Kenan Akyüz ise, Kastamonu'da daha önce 9 yıl çalıştığını belirterek "Üretim konusu

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün

en güçlü olduğu yönlerden birisi. Üretimde belirli bir aşamaya da gelinmiş 2 milyon 500 bin olan programın üzerine çıkılmaması için İşletmeler arası program revizesi de yapılmış. Tertip üzerine çıkılmayacağından pazarlama konusunda sorun yaşanmayacağını düşünüyorum. Ancak devamlı surette istişare halinde olup sorunlara hızlı çözümler üretmeliyiz" diye konuştu.

İşletme Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç'in sunumunun ardından Pazarlama Şube Müdürü

Mehmet Yıldız, Üretim Şube Müdürü Selami Cilan ve Piyasa Araştırma Şube Müdürü Ramazan Balı da yaşanabilecek sorunlara yönelik görüşlerini belirttikten sonra Ardıçlık deposunda incelemelerde bulunuldu.

Yapılan toplantı ve İncelemelerde Taşköprü İşletme Müdürü Muzaffer Büyükterzi, Hanönü İşletme Müdürü Zehra Çakır, Ayancık İşletme Müdürü Hakan Çakır, Boyabat İşletme Müdürü Sinan Özdağ Daday İşletme Müdürü Orhan Şahin, Araç İşletme Müdürü Ali Uzuncan,

Samatlar

İşletme Müdürü Ali Özkan Yılmaz, Orman Mühendisi Sinan Yılmaz da

hazır bulundu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İp Daire Başkanı Kastamonu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement