İşadamını 700 Bin Lirasını Almak İçin Öldürmüşler - Son Dakika
Güncel

İşadamını 700 Bin Lirasını Almak İçin Öldürmüşler

İşadamını 700 Bin Lirasını Almak İçin Öldürmüşler

İstanbul'da ormanlık alanda bulunan cesedin sırrı çözüldü.

20.05.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da ormanlık alanda bulunan cesedin sırrı çözüldü. Polis, öldürülen işadamının yanında 700 bin lira para bulunan çantayla şüphelilerin bulunduğu otomobile binerken görüntülerine ulaştı. Gözaltına alınan şüpheli Metin Ü. "Ben ondan daha önceden borç para almıştım. Arkadaşım Salim Ö. de almak istedi. Buluşunca aniden silahını çekerek onu öldürdü, paraları alarak kaçtı" dediği öğrenildi. Ancak polis Metin Ü.'nün cinayeti işlediğini söylediği Salim Ö'nün olay gününden bu yana kayıp olduğunu tespit etti. Cep telefonu en son Şile bölgesinde ormanlık alanda sinyal veren Salim Ö.'nün öldürülmüş olabileceği belirtildi.

Çekmeköy, Ömerli mahallesi, Ömerli caddesi üzerindeki ormanlık alanda 17 Mayıs 2016 tarihinde bir erkek cesedi bulundu. Müteahhit Fatih Mehmet Kılınç'a ait olduğu tespit edilen cesedin ensesinden tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Fatih Mehmet Kılınç'ın son olarak Metin Ü. ve Salim Ö. ile Kadıköy'de bir alışveriş merkezi önünde buluştuğu ve otomobille uzaklaştığı tespit edildi. Tahkikat sonucu Fatih Mehmet Kılınç'ın önce bindiği otomobilin plakası ardından yanındaki kişiler tespit edildi. Polis önceki gün araçta bulunan Metin Ü.'yü gözaltına aldı.

"ARKADAŞIM ONU PARA İÇİN ÖLDÜRDÜ"

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli Metin Ü. Daha önceden Fatih Mehmet Kılınç'tan 200 bin lira borç aldığını ve geri verdiğini söyleyerek "Arkadaşım olan Salim Ö. de paraya ihtiyacı olduğunu söyleyince onu aradım. 700 bin lira vermeyi kabul etti. Parayı almak için onunla Kadıköy'de bir AVM nin önünde buluştuk. Ancak yolda giderken aniden Salim Ö. onu öldürüp, para dolu çantayı alarak kaçtı. Ben de korkup cesedi arabadan attım ve oradan uzaklaştım. Korktuğum için polise gitmedim" dediği öğrenildi.

KAYIP ŞÜPHELİNİN CESEDİ ARANIYOR

Polis şüphenin bu ifadesi üzerine Salim Ö.'nün peşine düştü. Ancak yapılan çalışmalarda Salim Ö.'nün de olay gününden bu yana kayıp olduğu ortaya çıktı. O günden beri cep telefonu kapanan şüphelinin evine de hiç gitmediği tespit edildi. Telefonun en son sinyal verdiği Şile ormanlık alanda jandarma tarafından arama başlatıldı. Yetkililer Salim Ö.'nün de öldürülmüş olma ihtimaline karşılık olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirttiler.

POLİS ÖLDÜRÜLEN İŞADAMININ SON GÖRÜNTÜLERİNE ULAŞTI

Öte yandan polis işadamı Mehmet Fatih Kılınç'ın bir alışveriş merkezi önünde şüphelilerin içinde bulunduğu araca binerken son görüntülerine ulaştı. Şüphelilerin işadamını almaya gelmeden önce Sancaktepe'de buluşma anları da olayla ilgili hazırlanan dosyaya girdi.

Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metin Ü. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşadamını 700 Bin Lirasını Almak İçin Öldürmüşler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement