İŞKUR'un Eruh'ta İşçi Alımı - Son Dakika
Yerel

İŞKUR'un Eruh'ta İşçi Alımı

İşkur Siirt İl Müdürlüğü, Eruh ilçesindeki okullarda ve camilerde 8 ay görevlendirilecek 95 temizlik elemanı alımı için mülakat yaptı.

05.11.2014 10:53  Güncelleme: 10:59

İşkur Siirt İl Müdürlüğü (İŞKUR), Eruh ilçesindeki okullarda ve camilerde 8 ay görevlendirilecek 95 temizlik elemanı alımı için mülakat yaptı.

Eruh konferans salonunda yapılan mülakatta konuşana Eruh İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, işe alınacak 95 temizlik görevlisinin 7 ay boyunca okullarda ve Kur'an kurslarında hizmet vereceklerini söyledi.

Yapılan müracaatta 35 yaş ve üzerinin değerlendirileceğini belirten Çiftçi, şöyle konuştu:

"İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze 95, Eruh Müftülüğü'ne ise 5 olmak üzere toplamda 100 temizlik elamanının 7 ay boyunca çalışacağı iş için 616 kişi başvurdu. Mülakata 400 kişi katıldı. Mülakata katılanlara yaşı, ikametgah yeri, başvuru sebebi, evde kaç kişiyle yaşadıkları, daha önce İş-kur projelerinde çalışıp çalışmadığı soruldu."

Çiftçi, yapılacak değerlendirmeler sonucunda, işe alınacak kişilerin isimlerini Cuma günü açıklayacaklarını, sonuçların İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü panolarına asılacağını kaydetti.

Mülakata katılan bazı adaylar, daha önce işçi alımlarının kura ile belirlendiğini ve mülakatın adaletsiz olduğunu iddia ederek tepki gösterdi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İŞKUR'un Eruh'ta İşçi Alımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement