İso İkinci 500listesinde 20 Kayserili Firma Yer Aldı - Son Dakika
Yerel

İso İkinci 500listesinde 20 Kayserili Firma Yer Aldı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" anketinin 2011 yılı verilere göre sonuçları açıklandı.

31.08.2012 15:26

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı " Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" anketinin 2011 yılı verilere göre sonuçları açıklandı. Geçen yıl Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) üyesi 22 firmanın yer aldığı Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde bu yıl 20 firma yer aldı. Listenin geçen yıl birincisi olan ERBOSAN Erciyas Boru San. ve Tic. A.Ş. ilk 500 listesine çıktı, Şahin-Melek Et ve Et Mamulleri Gıda San. Tic. Ltd.Şti. bu yıl sıralamada ilk defa yer aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, bu sıralamalara girmenin Kayseri ve firmalar açısından son derece önemli olduğunu ancak cirodan ziyade karlılık oranlarının çok daha önemli olduğunu söyledi.

Bu sene Kayserili firmaların İSO ikinci 500 sıralamasında fazlası ile yer almasının sevindirici olduğunu açıklayan Başkan Boydak, "Kayseri'nin kendi klasmanındaki iller arasında başarılı bir yerde olduğunu görmek bizleri mutlu ediyor. Gelecek yıl bu listelerdeki firmalarımızın sayısının artmasını ve firmalarımızın kar ederek büyümelerini bekliyoruz. YATAŞ Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş. başta olmak üzere sıralamaya giren firmalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İso İkinci 500listesinde 20 Kayserili Firma Yer Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement