Kaçırılan Kıza Zorla Nikah Kıyılmış - Son Dakika
Yerel

Kaçırılan Kıza Zorla Nikah Kıyılmış

Kaçırılan Kıza Zorla Nikah Kıyılmış

Kozluk'un Güllüce Köyünden 27 gün önce köy korucuları tarafından kaçırılan Nazlı Bidikçi'ye Abdulkadir Serikli isimli korucu ile zorla imam nikahı kıyıldığı ortaya çıktı.

04.08.2014 11:50

Bidikçi'ye zorla imam nikahı yapılmış...

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Güllüce (Sican) köyünde köy korucuları tarafından kaçırılan ve 5 Temmuz'dan bu yana haber alınamayan 18 yaşındaki Nazlı Bidikçi 27 gün sonra ailesine önceki gün kavuşmuştu.

Koruculardan kaçarak, Kozluk'a bağlı Yazılı köyünde bir eve sığınan Bidikçi, evdeki bir kadının jandarmaya bilgi verilmesi üzerine bulunmuştu.

Teslim alınan Bidikçi, Kozluk Adliyesine getirilerek, resmi işlemler ardından Kozluk'a bağlı Tuzlagözü (Melefa) Jandarma Karakoluna götürüldü. Tuzlagözü karakolunda kızını teslim alan annesi Nursel Bidikçi kızını köye götürdü.

27 gündür kaçırılan Bidikçi, korucular tarafından birçok köyde gezdirdikleri öğrenildi. Bidikçi'ye herhangi bir cinsel istismar yapılmadığı ve darp izleri bulunmadığı savunuldu.

Kaçırılan Bidikçi'nin, korucu çocuğu olan Abdulkadir Serikli adlı bir korucu ile zorla imam nikahı kıyıldığı öğrenildi.

Serbest bırakılan Bidikçi, her hangi bir açıklama yapmayacağını belirtti. Korucuların Bidikçi ailesini de ölümle tehdit edildiği iddia edildi.

Kızını teslim alan ve kısa bir açıklama yapan anne Nursel Bidikçi, kızını sağlam teslim aldığına çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaçırılan Kıza Zorla Nikah Kıyılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement