Kahta'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Kahta'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

Kahta\'da 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

19.05.2016 16:21

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Kahta İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı töreni Kaymakamlık binası önünde düzenlendi. Törene, Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Kahta İlçe Jandarma Komutanı, Kahta İlçe Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Mustafa Çiçek, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla başladı.

Günlük anlam ve önemi ile ilgili açıklamada bulunan Kahta İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek, "Mayıs 1919'da Samsun'da başlatılan bağımsızlık hareketi tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve cesaretle tek yürek olarak giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır. 19 Mayıs 1919'da tutuşturulan meşale, milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizde yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Sevgili Gençler! Aziz vatanın ecdadımızdan bizlere emanet olduğunun idraki içinde, tarihimize ve değerlerimize sadakatle sahip çıkarak, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımanın gayreti içinde olacağınıza inanıyorum. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum" dedi.

Kahta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hafta boyunca yapılan sosyal ve sportif faaliyetler sonunda dereceye giren sporcu ve katılımcılara kupa, madalya ile birlikte çeşitli hediyeler protokol tarafından verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahta'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement