Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamazken, yol yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde ise kontrollü gerçekleştiriliyor.

20.02.2015 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamazken, yol yapım ve onarım çalışmaları süren kesimlerde ise kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kütahya-Afyon, Emirdağ- Bolvadin, Tuzlukçu-Yunak- Polatlı, Sarayönü-Kadınhanı- Argıthanı, Argıthanı-Afyon, Akşehir-Tuzlukçu, Kulu- Cihanbeyli, Cihanbeyli- Altınekin, Sarayönü- Konya, Konya-Seydişehir- Akseki, Konya- Beyşehir, Konya-Karapınar- Ereğli, Konya-Cihanbeyli, Konya- Aksaray, Afyon-Ankara, Altıntaş- Dumlupınar, Çifteler-Emirdağ, Eskişehir-Kütahya, Bozüyük-Kütahya ve Akşehir- Bağkonak yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Balıkesir- Dursunbey yolunun 41-43. kilometreleri arasındaki (Dada Mahallesi mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement