Kayıtlar Başladı, 7700 Öğrenci Dicle Üniversiteli Oldu - Son Dakika
Yerel

Kayıtlar Başladı, 7700 Öğrenci Dicle Üniversiteli Oldu

Kayıtlar Başladı, 7700 Öğrenci Dicle Üniversiteli Oldu

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında Dicle Üniversitesine girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları ile üniversitede öğrenci sayısı 31 bin 500 oldu.

01.09.2014 15:24  Güncelleme: 17:04

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında Dicle Üniversitesine girmeye hak kazanan 7700 öğrenci, bugünden itibaren resmen kazandıkları kurumun öğrencisi olmak için ilk adımlarını atacaklar. Kayıt yapacak öğrencilerle beraber Dicle Üniversitesi öğrenci sayısı 31 bin 500 oldu.

Kayıtlar süresince 50'ye yakın üniversite personeli kayıtları gerçekleştirdi, öğrencilere yardımcı oldu. Uzman personeller eşliğinde öğrenciler, 5 dakika gibi kısa bir zamanda fakültelerine kayıtlarını gerçekleştirerek resmen Dicle Üniversitesi öğrencisi oldular. Öğrenciler kimlik kartlarını kayıt tamamlandığı andan itibaren de beklemeden hemen teslim aldı.

Tıp fakültesi, diş hekimliği fakültesi öğrencilerinin kaydı ile başlayan kayıt programı çerçevesinde kayıtlara her fakülte veya yüksekokul için bir gün ayrıldı. Velilerinde bulunduğu salonda öğrenciler, kayıtlarını tamamlayarak eğitim görecekleri Dicle Üniversitesi öğrencisi olmanın sevincini aileleri ile paylaştı.

Kayıt işlemleri Dicle Üniversitesi kapalı spor salonunda sabah 08.00 ile akşam 17.00 arasında toplam 5 gün devam edecek.

Dicle Üniversitesi, öğrencilerini her yıl olduğu gibi otogar ve havalimanında karşılıyor ve kayıtlarını tamamlayana kadar kendilerine her konuda yardım ediyor. Dicle Üniversitesi barınma olanakları, ulaşım imkânları ve öğrenci kulüplerine üyelik konusunda bilgilerde görev yapan öğrenciler tarafından veriliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kayıtlar Başladı, 7700 Öğrenci Dicle Üniversiteli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement