Kayseri'de Dün Yaşanan Trafik Kazlarında 17 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Dün Yaşanan Trafik Kazlarında 17 Kişi Yaralandı

Kayseri'nin Akkışla, Bünyan, Kocasinan ve Pınarbaşı ilçelerinde meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

20.07.2012 12:28

Kayseri'nin Akkışla, Bünyan, Kocasinan ve Pınarbaşı ilçelerinde meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 17 kişi yaralandı.

Akkışla'da meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Akkışla Köyü civarında A.Ö yönetimindeki 38 HL 813 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek yolda bisikleti ile seyir halinde olan Ö.P'ye çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralanırken yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.

Bünyan'da meydana gelen 3 ayrı kazada ise 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Sivas Karayolu Büyük Tuzhisar kavşağı mevkiinde D.Ü yönetimindeki 71 EN 774 plakalı araç seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından orta refüje çarptı. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan H.K. yaralanırken yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Bünyan'da ki diğer kazada ise H.K'nin kullandığı 46 E 5469 plakalı otomobil Malatya Kayseri karayolunun 54. kilometresinde seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek önce orta refüje, sonrada yolun karşı istikametindeki şarampole yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü H.K ve araçta yolcu olarak bulunan M.K, E.K, S.K ve F.T yaralandı. Yaralılar sevk edildikleri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bünyan'da meydana gelen bir diğer kazada ise M.G kontrolündeki 58 NT 273 plakalı araç Kayseri-Sivas istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada araç şoförü ve araçta yolcu olarak bulunan K.G. yaralandı. Yaralılar Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edilirken yetkililer olayla ilgili inceleme başlattı.

Kocasinan'da meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Himmetdede Beldesi'nde M.S yönetimindeki HACA 66 plakalı araç ile 38 PV 610 plakalı aracı sollamak isterken şarampole yuvarlandı. Kazada 38 PV 610 plakalı araçta yolcu olarak bulunan S.G, E.G ve şarampole yuvarlanan araç sürücüsü M.S yaralandı. Yaralıların Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ki tedavilerine devam edildiği bildirildi.

Pınarbaşı'nda meydana gelen kazada ise 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bahçecik Köyü Dörttaş mevkiinde T.D'nin kullandığı 51 KT 959 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek orta kaldırıma çarptı ve daha sonra devrildi. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Ş.D, F.D ve F.D yaralandı. Yaralılar ise Pınarbaşı Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sevk edildi.

Muhabir: Sercan Küçükşahin

Yayıncı: İsmail İçer - KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Dün Yaşanan Trafik Kazlarında 17 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement