Kayseri'de Trafik Kazaları: 5 Yaralı - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Trafik Kazaları: 5 Yaralı

Kayseri\'de Trafik Kazaları: 5 Yaralı

Kayseri'de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 5 kişi yaralandı.

11.04.2013 11:51

Kayseri'de meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Kocasinan ilçesi

Himmetdede kasabasında, Kayseri istikametinde seyir halinde bulunan M.Ç. yönetimindeki otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak yolun sağ tarafına devrildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü M.Ç. kaldırıldığı Kayseri Dünya Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Develi ilçesi Ayvazhacı köyünde K.D. yönetimindeki kamyon seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza meydana geldi.

Kazada araç şoförü K.D. ile kamyonda yolcu olarak bulunan A.A. yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Bu arada, Yahyalı ilçesi Suna Yaylası mevkisinde O.A'nın kullandığı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solunda bulunan şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü O.A. ile araçta yolcu olarak bulunan M.A. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, Yahyalı Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Olaylarla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, tahkikata başlandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Trafik Kazaları: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement