Kılıçdaroğlu Yüksek Yargıya Yüklendi: Yargı Çay Değil Delil Toplar - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu Yüksek Yargıya Yüklendi: Yargı Çay Değil Delil Toplar

Kılıçdaroğlu Yüksek Yargıya Yüklendi: Yargı Çay Değil Delil Toplar

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Rize'de çay toplayan yüksek yargı başkanlarına 'Yargıç çay değil delil toplar!' sözleriyle yüklendi.

31.05.2016 19:22  Güncelleme: 19:31

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Rize'de çay toplayan yüksek yargı başkanlarına eleştirilerine devam etti.

Açıklamalarını bu sefer Twitter hesabı üzerinden yapan Kılıçdaroğlu, ' Yargı, 17-25 Aralık'ın baş aktörünün yanında çay değil delil toplar!' dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o tweet'leri:

"Yargı, 17-25 Aralık'ın baş aktörünün yanında çay değil delil toplar! Bunu yapacak yüreğiniz yoksa daha fazla o koltukları işgal etmeyin! Biz, kuvvetler ayrılığına, bağımsız ve tarafsız yargıya güveniriz. Birilerinin çantası, şakşakçısı olan bu insanların yeri KaçAK Saray'dır."

ERDOĞAN: BEN YARGININ CUMHURBAŞKANIYIM

Kılıçdaroğlu'nun çay toplama eleştirisine Erdoğan 'Ben şu an da bir siyasi partinin başkanı değilim. Halkın oyunu alarak seçilen bir cumhurbaşkanıyım. Yargının da yürütmenin de yasamanın da cumhurbaşkanıyım. Böyle bir yaklaşımın içine giren muhalefet, hala siyaseti öğrenememiş. Bunlar ben birine selam versem, niye buna selam verdiler diye soracaklar. Biz yargının başkanları ile bu tür seyahatlari rahatlıkla yaparız. Bunun hiçbir yanlış yönü de yoktur. Ama buna alışacak bunlar. Daha çok kere devlet-millet kaynaşmasını görecekler. Güzel de bir Rize ziyareti oldu. Bundan önce Balıkesir'e de yargıtay başkanının davetiyle gittik.' cevabını vermişti.

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu Yüksek Yargıya Yüklendi: Yargı Çay Değil Delil Toplar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sonn: Kabak tadi verdin haci yaa valla ataturkun kemikleriz sizladi senin yuzunden 0 0 Yanıtla

Advertisement