Konya'da AK Parti 40. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Konya'da AK Parti 40. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sona Erdi

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın 40. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantıları tamamlandı.

19.10.2014 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın 40. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantıları tamamlandı. Bu hafta sonu 28 ilçede Danışma Meclisi Toplantıları düzenlendi.

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Ereğli ve Karapınar İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen 40. İlçe Danışma Meclisleri'ne katıldı.

Ereğli'de teşkilat mensuplarına hitap eden Sorgun, 3 Kasım'da başlayacak İlçe ve İl Kongresi süreci ile alakalı açıklamalarda bulundu.

İlçe Kongreleri'nin 3 Kasım'da Hadim ve Bozkır ilçeleri ile başlayacağını belirten Sorgun, daha sonra da İl Kongresini yapacaklarını söyledi.

Kendilerinden sonra da bu bayrak yarışının devam edeceğini dile getiren Sorgun, şunları kaydetti:

"Ama hiç kimse de tüm kuralları çiğneyerek ben bu koltuklara geleceğim diyemez. Tüm görevler gelip geçicidir. Önemli olan şu anda Türkiye'de bir tablo var. Bu davanın lideri ve içimizdeki en yürekli liderimiz olan Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'dur. Bize düşen bu büyük resmi çizmek değildir. Bu resmi kimse de çizemez. Ne ilde ne de 31 ilçede buna izin vermeyeceğiz. Bu kimsenin hakkı ve haddi değildir. Onun için bu büyük resmi bir bayrak gibi geleceğe taşıyacağız."

40. Akşehir, Tuzlukçu, Yunak ve Çeltik İlçe Danışma Meclisleri'nde konuşan AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya da Kobani eylemlerine değindi.

BDP'nin halkı sokağa çağırdığını hatırlatan Yerlikaya, "Halkı birbirine düşürüp insanımızın canına ve malına zarar verildi. Bu, BDP'nin Kürt halkına yaptığı en büyük ihanettir. Bu, milletimize, devletimize yapılmış bir ihanettir. BDP, yine maalesef halkının ve demokrasinin temsilcisi değil terör örgütünün temsilcisi gibi hareket etmiştir" diye konuştu.

Toplam 28 ilçede gerçekleştirilen danışma meclisi toplantılarına, AK Parti Konya Milletvekilleri Gülay Samancı, Ayşe Türkmenoğlu, Harun Tüfekçi, Ali Öztürk katıldı.

40. Dönem AK Parti Konya İlçe Danışma Meclisleri'nin basın kapalı bölümünün ardından toplantılar, ilçe ve belde yönetimleri ile mahalle ve köy temsilcilerinin çalışmaları, il genel meclisi üyelerinin projeleri ve belediyelerin hizmetleri ve sorunların çözümü için fikir alışverişinde bulunulması ile son buldu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'da AK Parti 40. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement