Küçük Muhammet Eren'in Babası Konuştu - Son Dakika
Güncel

Küçük Muhammet Eren'in Babası Konuştu

Küçük Muhammet Eren\'in Babası Konuştu

Baba Yavuz Dönmez Bizim buraya geliş amacımız tedavide herhangi bir beklenti değil, tamamen çocuğumuzun organlarını bağışlamak ve organ bağışı konusunda çok büyük dikkat çekebilmek Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA Almanya'nın Giessen Üniversitesi Hastanesi'nde kalp nakli beklerken 7,5 ay önce kalp krizi geçiren ve beyni ağır hasar gören 2 yaşındaki Muhammet Eren Dönmez'in babası Yavuz Dönmez gazetecilere konuştu.

10.11.2014 23:02

Baba Yavuz Dönmez Bizim buraya geliş amacımız tedavide herhangi bir beklenti değil, tamamen çocuğumuzun organlarını bağışlamak ve organ bağışı konusunda çok büyük dikkat çekebilmek

Haber-Kamera Mehmet AKTARAN İstanbul DHA

Almanya'nın Giessen Üniversitesi Hastanesi'nde kalp nakli beklerken 7,5 ay önce kalp krizi geçiren ve beyni ağır hasar gören 2 yaşındaki Muhammet Eren Dönmez'in babası Yavuz Dönmez gazetecilere konuştu.

Minik Muhammet Eren'i Çapa'daki İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatırdıktan sonra hastane bahçesinde bekleyen gazetecilere açıklama yapan baba Yavuz Dönmez, Bizim buraya geliş amacımız tedavide herhangi bir beklenti değil, tamamen çocuğumuzun organlarını bağışlamak ve organ bağışı konusunda çok büyük dikkat çekebilmek dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Muhammet Eren'in Babası Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement