Kumluca'da Kaçak Su Kullanımıyla Mücadele - Son Dakika
Yerel

Kumluca'da Kaçak Su Kullanımıyla Mücadele

Kumluca\'da Kaçak Su Kullanımıyla Mücadele

Kumluca'da kaçak içme ve sulama suyu kullandığı tespit edilenler hakkında yasal işlem yapılacağı bildirildi.

22.09.2014 12:47

Kumluca Belediyesi ve Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) tarafından, kaçak su kullanımını önlemek amacıyla ortak çalışma başlatıldığı bildirildi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, köy statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında yaptıkları incelemelerde, en büyük sorunun içme ve sulama suyu sorunu olduğunu gördüğünü aktararak, bu sorunların çözümü için bazı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

ASAT'la ortaklaşa yürüttükleri çalışmalarda, su sıkıntısı yaşanan bölgelerde kaçak su kullanımının yoğun olduğunu tespit ettiklerini vurgulayan Çetinkaya, bu konuda bazı önlemler aldıklarını belirtti.

Çetinkaya, bundan böyle su sıkıntısı yaşanan yerlerde kaçak su kullanımı yapanların tespit edilmesi halinde adli makamlara bildirileceğini dile getirerek, kaçak su kullanımının gayri ahlaki bir durum olduğunu ifade etti.

Hiç kimsenin bir başkasından üstün olmadığının altını çizen Çetinkaya, "Kaçak su kullanımını önlemek amacıyla ekiplerimiz çalışmalara başladı. Ekiplerimiz her türlü teknolojik yöntemleri kullanıyorlar. En çok su sıkıntısı yaşanan bölgeden çalışmalara başlanıldı" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca'da Kaçak Su Kullanımıyla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement