Kurtlar Vadisi Pusu İnternette Tüm Dengeleri Alt Üst Etti - Son Dakika
Magazin

Kurtlar Vadisi Pusu İnternette Tüm Dengeleri Alt Üst Etti

Kurtlar Vadisi Pusu İnternette Tüm Dengeleri Alt Üst Etti

Rekortmen yapım, internette de izlenme rekorları kırıyor. Necati Şaşmaz'ın başrol oynadığı dizinin her bölümü, internette 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor.

22.10.2015 08:46  Güncelleme: 08:48

Kanal D'nin 13 yıldır reyting listesinin zirvesinden inmeyen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu", internette de izlenme rekorları kırıyor. Necati Şaşmaz'ın başrol oynadığı dizinin her bölümü, internette 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor.

ARAPÇA DUBLAJ

Dizi YouTube kanalında orijinal dilinde yayınlanırken, İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da takip edilebiliyor. Ayrıca dizinin hayranları, yeni bölümlerin Arapça dublaj yapılmış halini de YouTube'a yüklüyor.

ENGELLİLERE ÖZEL

Kanal D'nin internet sitesinde her hafta "Kurtlar Vadisi Pusu"nun görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da yayınlanıyor.

"Kurtlar Vadisi Pusu" internette izlenme rekoru kırıyor. Dizi, Youtube kanalında İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da takip edilebiliyor.

Son Dakika Magazin Kurtlar Vadisi Pusu İnternette Tüm Dengeleri Alt Üst Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • hdp: hdp 9 37 Yanıtla
    GENÇZAZA: Hıyar domates partisi 3 0
  • is34: akp akp akp akp kesinlikle 25 12 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Bu akp nin dizisini hayatımda bir kere olsun seyretmedim ....orjinali insanlar çakma şeyleri sevmez... 9 27 Yanıtla
    GENÇZAZA: Anlamazsın zaten çakma zaza 4 4 ard-ard: izlemedim diyosun ama kulaktan dolma bilgilerle akp dizisi diyosun... ön yargılardan kurtulalım artık... 5 1
  • Pompacı: Kusura bakmasın Polat ama artık Hızır bey var,eşkiya dünyaya hükümdar olmaz gardaş 14 9 Yanıtla
  • MHP: hala kim izliyo bu saçmalığı küçükken perşembe akşamları kabusum olurdu 2 19 Yanıtla
  • Hasan: Kanal d de olmasa daha çok izlenir pkk destekçisi aydın soğan 8 4 Yanıtla
  • 55: Ben yandaş kanalda siyasi olmaya başlayınca disiyi seyretmeyi bırakmıştım şimdi dürüstleştimi dizi doğruları tarafsız gösteriyormu. 5 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement