Liselileri Zehirleyen Bonzai Çetesi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Liselileri Zehirleyen Bonzai Çetesi Tutuklandı

Bursa ve İznik polisinin sabah saatlerinde düzenlediği uyuşturucu tacirlerine yönelik şafak operasyonunda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.

19.06.2014 19:04

Bursa ve İznik polisinin sabah saatlerinde düzenlediği uyuşturucu tacirlerine yönelik şafak operasyonunda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.

İznik'te iki mahallede 8 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonuna özel harekat timleri de destek verdi. Polis, zanlılar K.B (38), N.B (27), B.D (27), A.G (31), O.A (17), O.Ö (19), E.K (18) ve H.A'nın (17) oturduğu adreslerde Alfa isimli narkotik köpek yardımıyla çeşitli yerlere zulalanmış bonzai denilen 11 adet küçük paketler halinde uyuşturucu ele geçirdi. Savcılıkça ifadeleri alınan 8 şüpheli, uyuşturucu temin etmek ve satmak suçlarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan zanlıların 8'i de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DURMUŞLAR ÇOK HASSAS

Bursa genelinde son dönemde peşpeşe yapılan operasyonlarda polis uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Uyuşturucu ile mücadele konusunda çok hassas olan Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın talimatıyla operasyonların son durağı İznik oldu. Özellikle okul çağındaki çocuklara yönelik uyuşturucu satıcılarının yakalanması İznikli velileri sevindirdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Liselileri Zehirleyen Bonzai Çetesi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement