Mali Şubenin Çaycısı da Görevden Alınmış - Son Dakika
Güncel

Mali Şubenin Çaycısı da Görevden Alınmış

Mali Şubenin Çaycısı da Görevden Alınmış

İstanbul Emniyeti'nde yaşanan tasfiye sürecinde, operasyonu yürüten mali şubedeki çaycının da görevden alındığı ortaya çıktı.

09.01.2014 12:53  Güncelleme: 13:37

Emniyet'teki görevden alma fırtınasında çaycının da görevden alındığı ortaya çıktı. Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "17 Aralık Operasyonu" sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir çok yer değişikliği yaşandı, çok sayıda müdür ve müdür yardımcısının görev yeri değişti. Bu değişiklikler sırasında Mali Şube'de çalışan çaycı da görevden alınmış.

ÇAYCININ BİLE YERİ DEĞİŞTİ

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası en büyük depremlerden biri Mali şubede yaşandı. Şube Müdürü Yakup Saygılı ve bütün şube polisleri görevden alınan Mali şubede çalışan çaycının bile yeri değiştirildi. Emniyet'te teknisyen kadrosunda çalışan çaycı görevden alınıp başka bir şubeye atandı.

FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

Polis Reform Grubu, rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrasında İstanbul Emniyeti'nde yaşanan tasfiye sürecinde, operasyonu yürüten şubelerdeki çaycılarında görevden alındığını söyledi. Grubun resmi twitter hesabından 'Zaytung Değildir' ibaresiyle attığı twette bir de fotoğraf paylaşıldı. Polis Reform Grubu'nun "İstanbul'da TARİHİ YOLSUZLUK VE RÜŞVET OPERASYONU yapan şubelerdeki tüm Polislerle birlikte ÇAYCI da görevden alındı. (Zaytung değildir)" diyerek paylaştığı fotoğraf;

17 ARALIK OPERASYONUNDA KRİTİK GÖREVLERDE OLAN İSİMLER GİTTİ

"17 Aralık Operasyonu" sonrası İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde bir çok yer değişikliği yaşandı, çok sayıda müdür ve müdür yardımcısının görev yeri değişti. Atamalarla, aralarında operasyonu yapan Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç ve Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın da bulunduğu 27 müdür ve müdür yardımcısının İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile ilişkisi kesilmiş oldu. Atanan kadroların büyük bölümünün ortak özelliği "17 Aralık Operasyonu" sırasında kritik görev ve koltukları paylaşan isimler olmaları.

3 İLDE 1700 POLİSİN YERİ DEĞİŞTİ

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında Emniyet'te başlayan görevden alma fırtınasında yüzlercesi rütbeli olmak üzere binlerce polisin yeri değiştirildi. Sadece İstanbul, Ankara, ve İzmir'de yaklaşık 1700 polis farklı görevlere getirildi.

İSTANBUL'DA 116 MÜDÜR, 1000 POLİS GÖREVDEN ALINDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da arasında bulunduğu 116 emniyet müdür yardımcısı, şube müdürü ve şube müdür yardımcısı görevden alındı ya da pasif görevlere kaydırıldı. Başta operasyonel şubeler olmak üzere yaklaşık 1000 polis memurunun da görev yeri değiştirildi.

ANKARA'DA 90'I RÜTBELİ, 670 POLİSİN YERİ DEĞİŞTİRİLDİ

"Rüşvet" operasyonun ardından emniyetteki deprem İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın gelişiyle de artarak devam etti. Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 11 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı, 23 şube müdürünün görev yeri değiştirildi. Başta terör, KOM, istihbarat ve siber suçlar olmak üzere 90'nı rütbeli 670 polis de başka birimlere kaydırıldı.

EGE'DE DE DURUM AYNI

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde önce 13 daha sonra 3 şube müdürü görevden alındı. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde 2, Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde de 2 şube müdürünün görev yeri değişti. Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'nde 1 personel görevden alındı. Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden 2 kişi birbirlerinin görevine tayin edildi.

DÜN EMNİYET MÜDÜRÜ DÜZEYİNE ULAŞTI

Dün de emniyetteki görevden almalar il emniyet müdürü düzeyine ulaştı. Resmi Gazete'de dün yayımlanan kararnameyle 15 il emniyet müdürü merkeze çekilirken, 24 ile yeni emniyet müdürü atandı. Pasif göreve alınanlar arasında Ankara , İzmir, Hatay, Adana, Mersin, Diyarbakır ve Gaziantep il emniyet müdürleri de yer aldı. Merkeze alınan birçok müdür, Ergenekon, Balyoz ve KCK gibi önemli operasyonları yönetmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Mali Şubenin Çaycısı da Görevden Alınmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mechul: haha çok komik ya yada rezillik şu hala bakın milletin maskarası oldular 12 5 Yanıtla
  • kamikaze: cay yerine laf getirip gotururse olacagi budur 6 8 Yanıtla
  • Çaycı Seven Adam: Kimse Şunu unutmasın hangi kurum olursa olursa olsun başındaki adamın yapamayacağı bir işi çaycısı yapar bu iş böyledir... 6 7 Yanıtla
  • tunaa: HAHAHA ZAVALLI ÇAYCI SENİN SUÇUN NEYDİ GARİBAN OLMAKMI SAKIN EVİME HIRSIZ GİRDİ DİYE POLİSE BAŞVURMAYIN, SONRA HÖKÜMET PEŞİNİZE DÜŞER, MALUM GAZETELER ALEYHİNİZDE HABER YAPAR MAZALLAH :)) 8 4 Yanıtla
  • eses: ben geçen gün dedim tayip hızını alamaz iş emineye kadar gider onuda deyiştirir miletin hışmına uğradım bak alametleri başladı 2 2 Yanıtla
    sivridil: ondan korkuyor ona bişey yapamaz. baksana gittiği her yere çanta gibi taşıyor 0 0
  • deniz: BİR ŞEY DEĞİL YAKINDA HER ŞEYİMİZE EL ATACAKLAR VALLA BEN YOLSUZLUK YAPMADIM O YÜZDEN KORKMAK LAZIM YOLSUZLUK YAPANLAR İÇİN KORUMA KALKANI VAR ADALET BAKANIMIZ SAĞOLSUN 2 0 Yanıtla

Advertisement