Manisa'da Kızılay'a Yeni Hizmet Binası - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Kızılay'a Yeni Hizmet Binası

Demirci ilçesinde yaptırılan Türk Kızılay'ı yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

28.09.2014 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirci ilçesinde yaptırılan Türk Kızılay'ı yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen açılış törenine Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Demirci Kaymakam Vekili Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kızılay Genel Başkanı Akar, Kızılay'ın Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek "146 yıldır Atalarımızdan aldığımız bu emaneti yaşatmaya devam ediyoruz. Kızılay, Türkiye dahil tüm dünyada her daim yaşanan felaketlere anında kucak açmaktadır. Kızılay son 10 yıl içerisinde Somali, Nijerya, Pakistan, Gazze, Afrika olmak üzere tüm mazlumların yanında gönüllü olarak yardım etmektedir. Kızılay halkından aldığı destek ile daha da büyüyecektir" dedi.

Türk Kızılayı'nın son 10 yıl içerisinde büyük başarılara imza attığını vurgulayan AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise "Kızılay, Hükümetimizin ve halkımızın da desteği ile Türkiye dahil dünyanın dört bir yanına yardım elini uzatıyor" şeklinde konuştu.

Törende hizmet binasının yapımına destek veren hayırseverler ile Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk'a plaket takdim edildi.

Konuşmaların ardından Türk Kızılay Genel Başkanı Akar ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da Kızılay'a Yeni Hizmet Binası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement