Manisa'daki "İşbaşı Eğitim Programları" - Son Dakika
Yerel

Manisa'daki "İşbaşı Eğitim Programları"

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yüksel Uçar, "İşbaşı eğitim programları"na katılanlara mesleki deneyim ve iş tecrübesi kazandırılarak bu kişilerin istihdam edilebilirliğini arttırılmasının hedeflendiğini söyledi.

29.06.2015 18:47

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yüksel Uçar, "İşbaşı eğitim programları"na katılanlara mesleki deneyim ve iş tecrübesi kazandırılarak bu kişilerin istihdam edilebilirliğini arttırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Uçar, yaptığı açıklamada, "İşbaşı eğitim programları"na katılanların eğitim aldıkları meslekte veya başka bir alanda mesleki deneyim ve beceri kazanma şansı sunduğunu söyledi.

Programa katılan üniversite öğrencilerinin zorunlu stajlarını bu program aracılığıyla yapma şansına sahip olabileceklerini kaydeden Uçar, şöyle konuştu:

"Temmuz ayından itibaren her gün için katılımcılara 38,48 lira zaruri gider ödemesi İŞKUR tarafından yapılacak. Diğer yandan üniversite öğrencilerinin program süresince burs veya öğrenim kredilerinde de herhangi bir kesilme olmayacak. Bütün öğrencileri ve gençleri İşbaşı Eğitim Programları ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilmeleri için Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne davet ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'daki 'İşbaşı Eğitim Programları' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement