MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Baba Muhalefet MHP'dir - Son Dakika
Güncel

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Baba Muhalefet MHP'dir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Baba Muhalefet MHP\'dir

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'Bu ülkede muhalefet yok' algısı siyasi iktidarın ve onun çevresinde besledikleri anket şirketlerinin bir projesidir.

18.01.2015 21:12

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 'Bu ülkede muhalefet yok' algısı siyasi iktidarın ve onun çevresinde besledikleri anket şirketlerinin bir projesidir. Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet MHP'dir dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın, partisinin Burdur İl Kongresi'ne katıldı. Öğretmenevi Nurcihan Velicangil Salonu'nda yapılan ve mevcut Başkan İbrahim Sakızcı ile veteriner hekim Gürbüz Özmen'in yarıştığı kongreye, Semih Yalçın'ın yanı sıra, MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, belediye başkanları ve partililer katıldı.

'7 HAZİRAN KARAR ANI'

Kongrede konuşan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, parti olarak çok önemsedikleri ve büyük kıymet verdikleri 7 Haziran seçimlerine hazırlandıklarını söyledi. Hükümete yönelik eleştirilerde bulunan Yalçın, 7 Haziran bu gidişata 'dur' demenin bir fırsatıdır. Bu ülkede siyasi iktidarın yolsuzluklarına 'evet' denmeyecekse bunun fırsatı ve bunun zamanı 7 Haziran'dır. 7 Haziran bu ülke için de Milliyetçi Hareket Partisi için de karar anıdır. Bir milattır, bir önemli siyasi dönemeçtir, bir hesap günüdür dedi.

'İKTİDARIN BİR SİYASİ MANEVRASI'

Türkiye'de 'bu ülkede muhalefet yok' algısı yaratılmaya çalışıldığını iddia eden Semih Yalçın, 'Bu ülkede muhalefet yok' algısı siyasi iktidarın ve onun çevresinde besledikleri anket şirketlerinin bir projesidir. Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Bu süreçte vazifesini bihakkın yerine getirecektir. 'Muhalefet yok' edasıyla ayıplı hallerini; ülkeyi satarcasına, çalarcasına, mahvetmelerini saklama adına 'muhalefet yok' algısını yaratmaları iktidarın bir siyasi manevrasıdır. Bunun böyle olduğunu bu millete anlatmak gibi bir mecburiyetimiz var. Bunu da yapacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Baba Muhalefet MHP'dir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement