MHP İl Başkanı Pehlivan, Yeni Atamaları Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

MHP İl Başkanı Pehlivan, Yeni Atamaları Değerlendirdi

MHP İl Başkanı Pehlivan, Yeni Atamaları Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı’nda dün gece 10 ilçe başkanının görevden alınıp yerine yenilerinin atanmasının ardından açıklama yapan İl Başkanı Burak Pehlivan, atamalardaki amacın daha iyi hizmet olduğunu, kırgınlık ve küskünlüğe yer verilmeyeceğini söyledi.

20.10.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı'nda dün gece 10 ilçe başkanının görevden alınıp yerine yenilerinin atanmasının ardından açıklama yapan İl Başkanı Burak Pehlivan, atamalardaki amacın daha iyi hizmet olduğunu, kırgınlık ve küskünlüğe yer verilmeyeceğini söyledi.

Açıklamasına "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin tarihi hak ve çıkarlarını zedelemek, zayıf düşürmek, tartışmaya açmak isteyen iç ve dış odakların tam karşı cephesindedir" diye başlayan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, bu duruşlarının asla bozulmayacağını ifade etti.

Pehlivan, "Milliyetçi Hareket Partisi gerçek manada millidir, ahlaklıdır, tutarlıdır, sevdalısı olduğu vatanı ve milleti için her fedakarlığı yapmaya hazırdır. Bizim yegane dayanağımız aziz Türk milletidir. Şu gerçek görülmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi'nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşması ülkemizin tek ümidi, tek çıkışıdır" dedi.

Türkiye'nin arzulanan şekilde derlenip toparlanmasının tek seçeneğininMHP'nin başarı ve iktidarı olduğunu ifade eden MHP Aydın İl başkanı Burak Pehlivan, "Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye'nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine taliptir. İlçe yönetimlerimiz karşılıklı saygı ve hoşgörü sınırları çerçevesinde, akıl, sabır, sağduyu ve büyük bir metanetle teşkilat disiplini ve olgunluk içinde, kutlu davamıza gönül vermiş arkadaşlarımızın partimize yüksek hizmet yarışı anlayışı olgunluğunda, küskünlüğe ve gruplaşmalara asla ortam verilmeden tekrar değerlendirilmiştir. Bu çalışmalar sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Yönetimi tarafından yapılan ilçe yönetimleri değerlendirmemiz Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emirleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından uygun görülmüştür" diyerek Buharkent'e Yüksel Güngördü, Çine'ye Kamil Ak, Germencik Turgay Ulutaş, İncirliova'ya İsmail Yorgalı, Karacasu'ya Gökhan Kurt, Bozdoğan'a Ahmet Tevfik Uzkut, Kuyucak'a Fikret Onursal, Nazilli'ye Adnan Dönmez, Sultanhisar'a Tolga Burhaniye ve Söke'ye Veysel Öztürk'ün ilçe başkanı olarak atandığını kaydetti.

Yeni atanan ilçe başkanlarına başarı dileklerini de sunan MHP Aydın İl başkanı Burak Pehlivan, "Bizim açımızdan taşınan görevin fazilet ve sorumluluğu, elden ele değişerek ve pekişerek gelecek nesillere intikal ettirilecektir. Aydınlı bütün hemşerilerimizi kucaklayacak, milliyetçi-ülkücü dava arkadaşlarımızla omuz omuza verecek ve hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısı için çaba göstereceğiz. Teşkilatta birlik, sahada birlik, söylemde birlik ve ülküde birlik için herkes üzerine düşen vazifeyi azami derecede yerine getireceğine inancımız sonsuzdur. Unutmayınız ki, Cenab-ı Allah (cc) vatan uğruna, millet yararına yapacağımız gayretleri karşılıksız bırakmayacak ve bizleri de inşallah mahcup etmeyecektir" diyerek birlik beraberlik içinde çalışmalara devam edeceklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP İl Başkanı Pehlivan, Yeni Atamaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement