Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi 2017 - Son Dakika
Kültür Sanat

Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi 2017

Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi 2017

Pargesoft'un Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek olan Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi 2017'ye davetlisiniz.

27.02.2017 20:06

Pargesoft'un Ana Sponsorluğunda gerçekleşecek olan Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi 2017'ye davetlisiniz. Davetlisiniz!

Dijital Dünyanın Kapıları Açılıyor

Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi 2017'yi Kaçırmayın!

İş dünyasının merakla beklediği Microsoft'un en yeni nesil Bulut teknolojilerini görücüye çıkaracağıMicrosoft Kurumsal Çözümler Zirvesi, 28 Şubat 2017, Salı günü Swissotel'degerçekleşiyor. Değerli iş ortaklarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz zirvede aşağıdaki konuları alanında uzman konuşmacılardan dinleme fırsatını kaçırmayın!

Büyük Veri,Yapay Zeka,Akıllı Sistemler,Internet of Things (IoT),Kurumsal Kaynak Planlama (ERP),Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM),Üretkenlik Çözümleri,İş Analitiği

Aynı zamandaMicrosoft Dynamics 365 lansmanınınyapılacağı bu etkinlikte,Microsoft Azure servisleriveAdvanced Analytics çözümleri, Windows 10ve yeni nesil cihazlar,Office 365tarafındaki gelişmeler vedijital dönüşümsenaryoları Microsoft uzmanları tarafından anlatılacak ve başarılı müşterilerimizden örnekler paylaşılacak.

Microsoft'un dijital dönüşüm stratejisi ile uçtan uca bulut tabanlı akıllı iş çözümlerini paylaşmayı hedeflediğimizMicrosoft Kurumsal Çözümler Zirvesi'nde, günümüz teknoloji dünyasında sektörün önde gelen kurumlarının üst düzey yöneticilerinden de bu dönüşümü nasıl gerçekleştirdiklerini dinleme fırsatı bulacaksınız.

Gelenekselleşen ve bu sene de 5.'sini düzenlediğimiz etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Microsoft Kurumsal Çözümler Zirvesi 2017 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement