Milletvekili Aydemir'den Ak İstişare - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Aydemir'den Ak İstişare

Milletvekili Aydemir\'den Ak İstişare

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Davada öncelik, siyaset etmek değil, Halka hizmet vermektir.

22.10.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'AK Davada öncelik, siyaset etmek değil, Halka hizmet vermektir. Halkın rızası Hakkın rızasıdır. Yüreğini hakka adayanların başka bir niyeti olamaz. ' dedi.

ÇIĞIR AÇAN YAKLAŞIM

AK Davanın fiziki manada hayata geçirdiği yatırımlarda olduğu gibi, manevi alanda da Türkiye'de çığır açan atılımlar kaydettiğini belirten Milletvekili Aydemir, 'AK Dava dönemi, Milli iradenin iktidarıdır. AK Dava halkın sesi, vicdanı ve ifadesidir. Halk irfanına erişemeyenler, hakka gönül adamayanlar, bu mübarek niyeti anlayamazlar' diye konuştu.

AYDEMİR TORTUMLULARLA İSTİŞARE ETTİ

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, beraberinde AK Parti ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleriyle Tortum'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Aşağı Katıklı, Dikmen ve Yukarı Katıklı, Bağbaşı, Pehlivanlı başta olmak üzere ilçenin mahalleleşen köylerinde Tortumlu dadaşlarla buluşan Aydemir, AK iktidarın milli irade yaklaşımını paylaştı. Konuk olduğu mahallerde ilgi odağı olan ve sevgi tezahürüyle karşılanan Milletvekili aydemir, Tortumlularla istişare etti, muhalefetin 'Hayır'cı yaklaşımını ele aldı.

'İŞTE ÖNCELİĞİMİZ..'

Düşünce, teşebbüs ve inanç hürriyeti olmadan, hiçbir sosyal ve ekonomik yatırımın önem bulmayacağını vurgulayan Milletvekili Aydemir, 'AK Davanın en beliğ ve en bariz tarif ve açılımı, 28 şubat zulmüne verilen cevaptır. Dün ezanı asıl halinden uzaklaştırarak, halkın inancıyla oynamaya kalkışanların, 2000'li yılların başında tarihe bir zulmet devri olarak geçen 28 şubat senaryolarını sahnelemeleri karşısında ilk ve tek yürekli ses, vicdanlı duruş ve kararlı mücadele veren tek hareket AK Dava hareketi olmuştur. Zulmü alkışlamayan, zalimi asla sevmeyenlerin AK Dava'da buluşmaları bu sebepledir.' dedi.

MİLLİ AREDEYE HAYIR DİYENLERİ HALK UNUTMAYACAK..

'28 şubat zulmüne ortak olanlar, halkın inancını sınırlandırmayı amaçlayan kararlar altına imza koyanların bu aziz millete ne bakacak yüzü, ne de söyleyecek sözü olamaz' diyen AK Parti Milletvekili Aydemir, 'Tarih, millet iradesinin esas olması yolunda kefenini cebinde taşıyanlarla, aziz milletin iradesine 'hayır' diyenleri ayrı sayfalarda hem beşeriyet hem de millet izanına sunmuştur. 1 Kasım seçimleri millete canını ve yüreğini adayanlarla, millet yolundan çıkanları tefrik edecektir.' vurgusunu yaptı.

28 ŞUBAT ZULMÜ HATIRLATMASI

Milletvekili Aydemir, '13 yılda, Türkiye'de hemen her alanda reform düzeyinde yatırımlar yapan AK İktidar, Erzurum'u Ovit, Cankurtaran, Salmankaş, Kop, İspir Tünelleriyle geçitler şehri ulaşım merkezi haline getirdi. Sağlık alanında dünya çapında büyük yankı bulan yatırımlar Erzurum'da BEAH, Sağlık Kampüsleri, ilçe hastaneleriyle şekillendi, Türkiye'nin 14 büyük şehir hastanesinden biri Erzurum'da temellendirildi. Erzurum'u Asya ve Avrupa arasında enerji koridoru ve çekim merkezi haline getiren Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP), BTC Projesi bu şehirde hayat buldu. Türkiye'nin 7'inci büyük Teknik Üniversitesi Erzurum'da kuruldu. Dünyanın gıpta ile baktığı, 10'uncu büyük Kış Turizm ve Spor tesislerine Erzurum sahip oldu. Narman Şehitler, Pazaryolu, Hınıs Başköy barajlarının yanı sıra 4 yeni barajın temellendirilmesiyle Erzurum barajlar şehri olarak tarif buldu. Köylerden ilçeye, ilden diğer şehirlere Erzurumluyu ulaştıran yol ağı silbaştan yenilenerek, Erzurum 600 kilometrelik duble yollara kavuşturuldu. Yıllarca sivil havaalanına hasret kalan bu şehir, AK iktidar döneminde Türkiye'nin en büyük alanına sahip 4'üncü Havalimanıyla ifade bulur konum kazandı. Demiryolları bazında büyük önem arz eden Lojistik Köy bu şehirde yükselmeye başladı. Tarım'da Daphan, Erzurum ve Pasinler Ovaları verilen desteklerle bereketin adresi oldu. Yıllarca kağıt üzerinde kalan Doğu Anadolu Kalkınma Planı hayata geçirilerek, DAP Bölge idaresiyle Erzurum bölge tarımını yönetmeye başladı, tarımda öne çıktı. Ancak 13 yıla sığdırılan, muhalefet akıl ve hayalinin alamayacağı bu devasa hizmetlerden daha önemlisi halkın inancına vurulan prangaları kılmak, inançlı kesim üzerindeki baskı ve zulmü kaldırmaktı. AK Davanın canını ve yüreğini hakka adamış kurucu lideri önderliğinde, Türkiye inanç zulmünden kurtulup, AK bir atmosfere kavuştu. Bu yüce halkın hafızası bunu unutmayacaktır.' dedi.

TERÖRLE ETKİN MÜCADELE

Milleti bölmeye çalışan, kardeşleri birbirinden ayırmayı amaçlayan bölücü terör karşısında en etkin ve kararlı mücadelenin AK iktidarlar döneminde verildiğini kaydeden Aydemir, 'AK Dava halkın iradesine, inancına ve kardeşliğine halel getirmek isteyenlerin korkulu rüyasıdır. Zira bu hareket 'Önce hak' diyenlerin davasıdır. Halka hizmeti hakka hizmet olarak görenlerin imanlı buluşmasıdır. " kaydını düştü. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Aydemir'den Ak İstişare - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement