Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası

Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası

Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası Adana'da başladı.

14.02.2014 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası Adana'da başladı. Nihat Geven Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara 8 ilden toplam 412 sporcu katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, seremoni ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra yaptığı konuşmada, Akdeniz Bölge Şampiyonası için 2 yeni ring yapıldığını, müsabakaların aksamadan sürmesi için gerekli önlemleri aldıklarını dile getirerek, "Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası'nın Adana'da yapılması bizi heyecanlandırdı. Gerekli önlemleri aldık. Müsabakalar için kentimize gelen tüm kafilelere Adana'da misafirperverliğimizi göstereceğiz. Sporda galibiyette, yenilgi de normal karşılanmalı. Spor yapan insanlar iyi düşünerek doğru kararlar verirler. Herkesle iyi ilişkiler kurarlar ve hepsinden önemlisi sağlıklı olurlar. Buraya katılan tüm sporcu, hakem, antrenör ve diğer emeği geçenlere teşekkür ederim. Vatana ve millete yararlı insanlar yetiştiren velilere, öğretmen ve antrenörlere teşekkür ederim" dedi.

YILDIZ: "HEDEF AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONALARINDA MADALYA KAZANMAK"

Muay Thai Federasyonu Akdeniz Bölgesi Asbaşkanı Ziya Diyattin Yıldırım ile İcra Kurulu Başkanı Hasan Yıldız, öncelikle Akdeniz Bölge Şampiyonası için tesisleri hazırlayan ve tüm kafilelerle yakından ilgilenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür ettiler.

İcra Kurulu Başkanı Hasan Yıldız sporculara seslenerek, centilmence mücadele etmelerini istedi ve ayrıca hedeflerinin Avrupa ve Dünya genelinde madalya kazanmak olduğunu sözlerine ekledi.

Bu arada, 3 gün sürecek turnuvada 26 hakemin görev yaptığını, ayrıca Adana'nın yanı sıra Mersin, Hatay, Osmaniye, Burdur, Isparta ve Antalya Polisgücü takımlarından 412 sporcu katılıyor.

Karşılaşmayı, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Kazım Tekin, Mahmut Kır, Muay Thai İl Temsilcisi Ramazan İncekaş, Akdeniz Bölge Başkanı Bahattin Özdemir, Akdeniz Bölge Koordinatörü Bilal Taşdurmazlı, Üst Kurul Üyeleri Murat Yıldız, Kahir Aslan, Naim Yıldırım, Bülent Yüce ve antrenörler katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muay Thai Akdeniz Bölge Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement