Müftü Uzun Şampiyon Öğrenciyi Tebrik Etti - Son Dakika
Yerel

Müftü Uzun Şampiyon Öğrenciyi Tebrik Etti

Müftü Uzun Şampiyon Öğrenciyi Tebrik Etti

Muş Müftüsü Recep Uzun, Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması’nda Muş’u temsil ederek birinci olan Hasköy Kazımiye Yatılı Kur’an Kursu öğreticisi Ferhat Yıldırak’ı tebrik ederek başarılar diledi.

13.07.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Müftüsü Recep Uzun, Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması'nda Muş'u temsil ederek birinci olan Hasköy Kazımiye Yatılı Kur'an Kursu öğreticisi Ferhat Yıldırak'ı tebrik ederek başarılar diledi.

Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması'nda birinci olan Yıldırak'ı makamında kabul ederek, yarışmada göstermiş olduğu başarıdan ötürü kendisine teşekkür eden Müftü Uzun, final müsabakasının ise Konya'da yapılacağını söyledi. Yıldırak'tan final birinciliği beklediklerini ifade eden Müftü Uzun, "kardeşimiz, Konya'da yapılacak olan final yarışmasında ilimizi temsil edecek. Siirt, Hakkari, Van, Şırnak, Bitlis, Iğdır, Bingöl illerinden birinci olanların katıldığı yarışmada dereceye giren Hasköy Kazımiye Yatılı Kur'an Kursu Öğreticisi Ferhat Yıldırak kardeşimiz, 2 Ağustos 2015 tarihinde Konya'da düzenlenecek olan Ezanı Güzel Okuma Türkiye Final Yarışması'nda ilimizi temsil edecek. Yıldırak kardeşimizin bu başarısından dolayı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki hocamız bu güzel ve gür sesiyle final yarışmasında da ilimizi güzel bir şekilde temsil ederek birincilik elde edecek. Hocamıza başarılar diliyorum" dedi.

Ezanı Güzel Okuma Bölge Yarışması'nda birinci olan Yıldırak ise, kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek Ramazan Bayramı'ndan sonraki haftalarda yapılacak olan Ezanı Güzel Okuma Türkiye Final Yarışması'nda Muş'u en iyi şekilde temsil edeceğini kaydetti. Final birinciliği ile memleketine dönmeyi umut ettiğini vurgulayan Yıldırak, "İnşallah Konya'dan birinciliği elde edip memlekete döneceğim" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra İl Müftüsü Recep Uzun, Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nda kenti temsil edip bölge birincisi olan Hasköy Kazımiye Yatılı Kur'an Kursu öğreticisi Ferhat Yıldırak'a hediye etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müftü Uzun Şampiyon Öğrenciyi Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement