Nazilli Belediyespor Tur Atlama Sevinci Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Tur Atlama Sevinci Yaşıyor

Nazilli Belediyespor Tur Atlama Sevinci Yaşıyor

Kulüp Başkanı Volaka: "Kupada bir büyük takım ile Nazilli'de oynamayı çok istiyoruz"

26.09.2013 13:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'da Ziraat Türkiye Kupası'nda tur atlamanın sevinci yaşanıyor.

Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Hilmi Volaka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Menemen Belediyespor ile çok zor bir kupa maçı oynadıklarını ancak uzatma dakikalarında da olsa galip gelerek bir üst tura çıkma başarısı gösterdiklerini söyledi.

Kupa maçlarının telafisi olmadığını bu yüzden hata yapma lükslerinin de çok az olduğunu ifade eden Volaka, "Ziraat Türkiye Kupası maçında Menemen Belediyespor'u deplasmanda yenerek tur atladığımız için mutluyuz. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Özelikle kupada bir büyük takım ile oynamayı çok istiyoruz. Bunun için biraz da şans gerekli. Artık, bu maçı unutup ligde karşılaşacağımız Altay maçına odaklanmalıyız" dedi.

Volaka, hafta sonu kendi saha ve seyircleri önünde Altay'ı konuk edeceklerini ve bu maça da büyük önem verdiklerini dile getirerek, "Taraftarlarımızın bütünleşerek Altay'ı yenmek en büyük arzumuzdur. Dostça bir maç olmasını arzu ediyoruz. Altay'ı en iyi işekilde ağırlayacağız" diye konuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Tur Atlama Sevinci Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement