Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Türkiye Birinciliği Yarışmalarına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Türkiye Birinciliği Yarışmalarına Katılacak

Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Türkiye Birinciliği Yarışmalarına Katılacak

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türk Halk Müziği Topluluğu, Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kulüp, Dernek, Kurum ve Kuruluşlar Arası Türk Halk Müziği Solist ve Solo Çalgı Yarışması'na Katılacak.

07.12.2007 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türk Halk Müziği Topluluğu, Başbakanlık Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüp, Dernek, kurum ve kuruluşlar arası Türk Halk Müziği Solist ve Solo Çalgı Yarışması'na katılacak.

Çalışmalarını 3 aydan beri Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde Şef Mehmet İzci nezaretinde sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türk Halk Müziği Topluluğu, 8 Aralık 2007 Cumartesi günü, Eskişehir'de düzenlenecek Türkiye birinciliği'nde Nevşehir'i temsil edecek.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türk Halk Müziği Topluluğu'nu solist yarışmasında Neslihan Kütük ile Ersin Tunç, solo çalgı dalında da Engin Yüce temsil edecek.

Yarışmada Nevşehir Belediyesi ekipleri, Kırıkkale Rafine Ç.K.Y.D., Antalya G.S.K.

Tokat G.S.K., Antalya G.M.G.S.K., Afyon İhsaniye Belediyesi, Nevşehir Gülşehir G.S.K., Tokat Üzümören Belediyesi, Kırşehir G.S.K., Kütahya Genç. Bir. Çini G.S.K., Ankara TÜFEM ve Zonguldak Kozlu Bel.S.K ile mücadele edecek.

(MÖZ-SE-Y)

07.12.2007 10:12 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Türkiye Birinciliği Yarışmalarına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement