Kara Perşembe! Acı Haberler Peş Peşe Geldi: 5 Şehit, 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kara Perşembe! Acı Haberler Peş Peşe Geldi: 5 Şehit, 10 Yaralı

Pazartesi günü 5 şehit verdiğimiz Nusaybin'de, PKK'ya yönelik operasyonlarda 3 asker şehit oldu, 9 güvenlik görevlisi yaralandı. Şırnak'ta da 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

24.03.2016 13:58  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz pazartesi günü 4 asker ile 1 polisimizi şehit verdiğimiz Nusaybin'den yine çok acı haberler geldi. İlçedeki operasyonlarda 2 ayrı patlamada 3 askerimiz daha şehit düştü, 9 güvenlik görevlimiz de yaralandı. Türkiye Nusaybin'e ağlarken Şırnak'tan da acı haber geldi! PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Nusaybin'de artan terör olayları nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, bozulan huzur ve asayiş ortamının yeniden tesisi için 14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyon sürüyor.

Dicle Mahallesi'ndeki çalışmalar sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 7 güvenlik görevlisi yaralandı.

2 ASKER KURTARILAMAYARAK ŞEHİT DÜŞTÜ

Yaralı güvenlik görevlileri Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı, 2 asker hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. Yaralı 5 güvenlik görevlisinin tedavisi ise sürüyor.

SABAH SAATLERİNDE DE BİR ASKER ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

İlçede bugün saat 09.45 sıralarında, güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediği binaya girişi sırasında tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada, 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

PAZARTESİ GÜNÜ 5 ŞEHİT VERMİŞTİK

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 21 Mart Pazartesi günü de 4 asker ile 1 polis memuru şehit düşmüştü.

ŞIRNAK'TAN DA ACI HABER: 1 POLİS ŞEHİT

Şırnak'ta PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 2 polis şehit oldu, 1 polis yaralandı.

Kent merkezinde terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların kapatılması, barikatların kaldırılması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" sürüyor.

AĞIR YARALIYDI, HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Güvenlik güçlerince Gazipaşa Mahallesi'nde yürütülen operasyonda teröristlerin saldırısı sonucu 2'si ağır 3 polis memuru yaralandı. Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan polislerden 2'si yapılan müdahaleye rağmen şehit düştü, 1 polis memurunun tedavisi sürüyor.

İLK ATEŞ ÇANAKKALE'YE DÜŞTÜ

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, PKK'lı teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesiyle şehit olan askerlerden 28 yaşındaki uzman onbaşı Ulaş Açıkgöz'ün Çanakkale Biga'daki baba evine acı haber ulaştı.


BABA EVİNE ZİYARETÇİ AKINI

Bekar olan uzman onbaşı Ulaş Açıkgöz'ün şehadet haberi, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, CHP'li Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı ve Biga İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Emre Mengi tarafından, şehidin Çanakkale'nin Biga İlçesi, Kalafat Köyü'nde oturan annesi Kaniye Açıkgöz'e verildi. Bu sırada bir ambulans tedbir amacıyla şehidin baba evinin önünde hazır bekletildi. Haberin duyulmasının ardından şehidin baba evi taziye ziyareti için gelenlerin akınına uğradı.

Ailesinin iki çocuğundan biri olan ve babası Niyazi Açıkgöz'ü 2010 yılında kaybettiği belirtilen şehit uzman onbaşı Açıkgöz'ün izinli olarak geldiği memleketi Biga'dan, geçen hafta görev yaptığı Nusaybin'e döndüğü öğrenildi.

Kara Perşembe! Acı Haberler Peş Peşe Geldi: 5 Şehit, 10 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kara Perşembe! Acı Haberler Peş Peşe Geldi: 5 Şehit, 10 Yaralı - Son Dakika


Advertisement