Öğrenci Servisi Kazasında Yaralanan Furkan, Hastanede Öldü - Son Dakika
Güncel

Öğrenci Servisi Kazasında Yaralanan Furkan, Hastanede Öldü

Öğrenci Servisi Kazasında Yaralanan Furkan, Hastanede Öldü

Karabük'te, geçen 6 Ocak'ta kar ve buzlanma nedeniyle tünel girişine çarpıp devrilen minibüste yaralanan öğrencilerden 10 yaşındaki Furkan Elieyioğlu, hastanedeki yaşam savaşını kaybetti.

20.01.2015 14:09

Karabük'te, geçen 6 Ocak'ta kar ve buzlanma nedeniyle tünel girişine çarpıp devrilen minibüste yaralanan öğrencilerden 10 yaşındaki Furkan Elieyioğlu, hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. Öğrencilerden 9 yaşındaki İlker Karakırık kaza yerinde ölmüştü.

Yenice'den Karabük'e öğrenci taşıyan Mustafa Çaylı yönetimindeki 78 S 5001 plakalı minibüs, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkıp tünel girişine çarparak devrildi. Yaralanan sürücü ve 19 öğrenci ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 9 yaşındaki İlker Karakırık, aynı gün yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan öğrencilerden özel bir kolejde eğitim gören Furkan Elieyioğlu da bu sabah yaşam savaşını kaybetti. Kazada ölü sayısı 2'ye çıkmış oldu. Aynı hastanede tedavi gören sürücü Mustafa Çaylı'nın da hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenci Servisi Kazasında Yaralanan Furkan, Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement