Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

"Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe bu millet şahlanacaktır ve 21'inci asra mührünü vuracaktır" "AK Parti, bu milletin çimentosudur. Çünkü biz Türkiye'nin her yerinde varız, 76 milyonu kucaklayan bir hükümetimiz, Başbakanımız var"

09.08.2013 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe bu millet şahlanacaktır ve 21'inci asra mührünü vuracaktır" dedi.

Eroğlu, partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, dargınlıklardan vazgeçilerek gönül alınan günler olması gereken bayramların, milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha da pekişmesine vesile olmasını diledi.

İslam aleminin, Ramazan Bayramını buruk karşıladığını belirten Eroğlu, Mısır, Suriye, Myanmar, Afganistan gibi ülkelerde Müslümanların zulüm gördüğünü söyledi.

Bayramların, Allah'ın rahmeti ve merhametiyle İslam alemindeki sıkıntıların kaybolmasına vesile olması temennisinde bulunan Eroğlu, "Esasen burada Türkiye'nin rolü çok önemli. Başbakanımız gerçekten dik durdu. Mısır'daki darbeye 'darbe' bile diyemeyen Batı ülkelerine karşı Başbakanımız gür sadasıyla 'Bu bir darbedir, milletin sandıkla getirdiğini ancak millet sandıkla götürür' diye dik duruş sergiledi. İnşallah Mısır'da da akıbet hayırlı olur. Onun için dua edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynandığını dile getiren Eroğlu, bunun Osmanlı'daki Tanzimat Döneminden bu yana sürdüğünü anlattı.

Tüm İslam alemi ve Türkiye'nin büyük bir dönemeçten geçtiğini vurgulayan Eroğlu, şunları kaydetti:

"Milletimizi yok etmek, başka yere sürmek için 'şark meselesi' adıyla oynadıkları bir oyun var. Bu oyunu Taksim'de de sergilemeye çalıştılar ama milletimizin dik duruşu, Başbakanımızın feraseti, cesareti neticesinde akamete uğradı. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettikçe bu millet şahlanacaktır ve 21'inci asra mührünü vuracaktır. Tabii bu arada AK Parti'ye çok önemli vazifeler düşüyor. AK Parti, bu milletin çimentosudur. Çünkü biz Türkiye'nin her yerinde varız, 76 milyonu kucaklayan bir hükümetimiz, Başbakanımız var. AK Parti, dünyanın en büyük siyasi partilerinden biridir. Şu anda 8,5 milyon üyeye ulaştı. Bugün Türkiye güçlüyse bu, Başbakanımızın karizması, hükümetin çalışmaları yanında siyasi istikrara, sizlerin asli çalışmalarına borçludur. Niye Türkiye üzerinde çok duruyorlar, oyun oynamaya çalışıyorlar? Çünkü Türkiye'nin yıldızı parlıyor. Elbette diğer ülkeler, Türkiye'nin güçlenmesini, büyümesini istemeyebilir. Bu gayet normaldir ama içimizdekilere ne oluyor, onu anlamakta zorlanıyorum. Maksadımız halistir, maksadımız bu milleti hak ettiği yere taşımaktır."

Daha sonra, Afyonkarahisar için "beş müjde" olarak nitelendirilen Afyonkarahisar-Seyitgazi- Eskişehir bölünmüş yolu, Işıklar göleti ve sulaması, kız teknik meslek lisesi, Güvenler Mahallesi'ne ortaokul kazandırılması, Bolvadin ilçesindeki Kemerkaya göleti ve sulaması projeleri, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Sait Açba ve Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek tarafından açıklandı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement