Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 7 Haziran seçiminin 2023 ve 2071 hedefiyle küresel güç olmak isteyenler ile Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin seçimi olduğunu belirterek "Milletimiz, 7 Haziran'da ülkemizi bölüp parçalamak ve Türkiye'yi Taksim'e çevirmek isteyenlere gerekli cevabı verecektir" dedi.

21.05.2015 22:06

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 7 Haziran seçiminin 2023 ve 2071 hedefiyle küresel güç olmak isteyenler ile Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin seçimi olduğunu belirterek "Milletimiz, 7 Haziran'da ülkemizi bölüp parçalamak ve Türkiye'yi Taksim'e çevirmek isteyenlere gerekli cevabı verecektir" dedi.

Bakan Eroğlu, Karabağlar'da, AK Parti İzmir milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun'un çalışmalarını sürdüreceği, seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptı.

Burada partililere hitap eden Eroğlu, Türkiye'nin yükselen bir güç olduğunu, bu gücün yükselişini durdurmak için plan üstüne plan yapıldığını ifade etti.

7 Haziran'da yapılacak seçimin önemine değinen Eroğlu, şunları söyledi:

"Onların bir hesabı varsa Rab'bimizin de bir hesabı var. Cenabı Allah, Türkiye üzerinden plan ve proje yapanların planlarını bozsun. 7 Haziran seçimleri, 2023 ve 2071 hedefiyle küresel bir güç olmak isteyenler ile Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerin bir seçimidir. Milletimiz, 7 Haziran'da ülkemizi bölüp parçalamak ve Türkiye'yi Taksim'e çevirmek isteyenlere gerekli cevabı verecektir."

"Yalancının mumu 7 Haziran'a kadar yanacak"

Koalisyon hükümetlerinin yönettiği Türkiye'yi "eski Türkiye" diye nitelendiren Eroğlu, "eski Türkiye"de faiz lobisi, bankaların hortumlanması ve enflasyon canavarının olduğunu, koalisyon hükümetinin bir yılda 3 tesis açtığını, bugün ise aynı paralarla yılda 300 tesis açtıklarını kaydetti.

DSİ Genel Müdürü olduğu dönemde, daha önce yapılan yatırımları gözden geçirdiklerini anlatan Eroğlu, "Bir yılda 3 milyar 250 milyon lira parayı geri aldım. Yatırım ve hizmetin olmadığı, yolsuzluğun diz boyu olduğu eski Türkiye. Memur maaşlarını ödeyemediği için, o zamanki koalisyon hükumeti AK Parti'ye büyük bir yük bırakmadı mı? Şimdi kalkıp 'biz şöyle yaptık, biz böyle yaptık' diyorlar. Yalancının mumu 7 Haziran sabahına kadar yanacak" diye konuştu.

AK Parti hükümetlerinin icraatlarıyla Türkiye'de siyasi ve ekonomik istikrarı sağladığını vurgulayan Eroğlu, "Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, eski Türkiye defterini kapattı" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement