Ortaca Cep Telefonu Mağazasından Hırsızlık Girişimine Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Ortaca Cep Telefonu Mağazasından Hırsızlık Girişimine Gözaltı

Ortaca Cep Telefonu Mağazasından Hırsızlık Girişimine Gözaltı

Cep telefonu mağazasından hırsızlık girişimine gözaltı MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde kar maskesi takıp, bir cep telefonu mağazısının kapısını zorlayarak hırsızlık yapmaya çalıştığı ileri sürülen 26 yaşındaki M.M. (Mete Mavili) jandarma tarafından gözaltına alındı.

15.01.2016 16:57

Cep telefonu mağazasından hırsızlık girişimine gözaltı

MUĞLA'nın Ortaca İlçesi'nde kar maskesi takıp, bir cep telefonu mağazısının kapısını zorlayarak hırsızlık yapmaya çalıştığı ileri sürülen 26 yaşındaki M.M. (Mete Mavili) jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadesinde, başka bir hırsızlık suçu nedeniyle ödemesi gereken 2 bin lirayı temin etmek için hırsızlık teşebbüsünde bulunduğunu ileri süren M.M., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dalyan Mahallesi, Atatürk Bulvarı'ndaki bir cep telefonu mağazasına saat 23.30 sıralarında gelen M.M., kar maskesi takıp, kapı kilidini tornavida ile zorlamaya başladı. Bu sırada kendisini farkeden çevredekiler durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma görevlilerini farkeden M.M., kaçmaya başladı. Jandarma, kaldığı apart otele girmek üzereyken M.M.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. M.M.'nin mağazanın kapısını tornovida ile zorladığı işyerinin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendiği belirlendi. M.M., jandarmadaki ifadesinde, başka bir hırsızlık suçu nedeniyle ödemesi gereken 2 bin lirayı temin etmek için mağazadan telefon çalmaya çalıştığını söylediği öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.M., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca Cep Telefonu Mağazasından Hırsızlık Girişimine Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement