Özel Davet ve Partiler Burada - Son Dakika
Ege

Özel Davet ve Partiler Burada

1 Ocak 2007'den İtibaren Özgörkey Holding A.ş.'nin İştirakiyle Yeni Bir İvme Kazanan Club Envelo'nun Bir Bar ve Restaurant Klasiği Olarak Misafirleri ile Buluşmaktan Son Derece Gururlu Olduğunu Söyleyen Kurucu Ortak ve İşletmeci Uğur Özden, Kalıcı Olmak Adına Açıldığı Günden Bu Yana Prensiplerinden Ödün Vermediklerini Söyledi.

16.03.2010 01:49

1 Ocak 2007’den itibaren Özgörkey Holding A.Ş.’nin iştirakiyle yeni bir ivme kazanan Club Envelo’nun bir bar ve restaurant klasiği olarak misafirleri ile buluşmaktan son derece gururlu olduğunu söyleyen kurucu ortak ve işletmeci Uğur Özden, kalıcı olmak adına açıldığı günden bu yana prensiplerinden ödün vermediklerini söyledi.

Hedef marka olmak

Özden, “Club Envelo’nun bir bar klasiği olarak adlandırılabilecek olan bölümünü kış akşamlarında, ışığında içkinizi yudumlayabileceğiniz şöminesi renklendirir. İzmir’de marka olmayı hedeflemiş ve adından söz ettirmeyi başarmış olan mekan, ismini üç Galatasaray liseli arkadaşın kararı ile okul döneminin bilinen ve söylenen şarkısı olan Envelo’dan almış. Zengin bar menüsünden seçilmiş kaliteli şampanya, konyak ve malt viskilerin yanı sıra özel hazırlanmış kokteyller ve frozinlar müşterilerin damak tadına sunuluyor” dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ege Özel Davet ve Partiler Burada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement