Fedakar Öğretmenler İş Başında - Son Dakika
Güncel

Fedakar Öğretmenler İş Başında

Fedakar Öğretmenler İş Başında

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Patnos ilçesindeki Ergençli İlk ve Ortaokulu’nda görev yapan müdür ve yardımcısı, 12 derslikli okulu boyayarak yeni bir görünüme kavuşturdu.

26.03.2015 10:24

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Patnos ilçesindeki Ergençli İlk ve Ortaokulu'nda görev yapan müdür ve yardımcısı, 12 derslikli okulu boyayarak yeni bir görünüme kavuşturdu.

Boya ihtiyacı bulunan okul için harekete geçen müdür ve yardımcısı, ilk olarak 200 kilogram boya temin etti. Ardından kolları sıvayan müdür ve yardımcısı, mesai saatlerinin dışında badana işine girişerek tüm okulu baştan sona boyayarak yeni bir görünüme kavuşturdu. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Erdinç Neşvat, öğretmenlerin ve öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitim yapabilmeleri için harekete geçtiklerini söyledi. Müdür Neşvat, "Okulumuz tatil döneminde boyanamadı. Bu ihtiyaç üzerine 200 kilogram boya temin ettik. Hafta sonları okulun içini ve sınıfları boyadık. Öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı sınıflarda eğitim görmesi için ciddi bir çalışma başlattık. Çalışmanın ardından okul güzel bir görünüme kavuştu. Böylece hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz mutlu oldu. Yaklaşık bir hafta önce de okulumuzun bahçesinde bulunan voleybol sahamızın zeminini de elden geçirip, çizgilerini çizdik ve voleybol oynayacak duruma getirdik. Ayrıca okulumuzdaki kütüphane için raf temin edip yeniden düzenledik. Birkaç farklı yerden öğrencilerimize giyim ve kırtasiye yardımı getirdik. Bizim için hafta sonu hafta içi yok, biz öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim almaları için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fedakar Öğretmenler İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement