Piriştina'dan Gençlere Çağrı - Son Dakika
Yerel

Piriştina'dan Gençlere Çağrı

Piriştina\'dan Gençlere Çağrı

Sosyal medya hesabı üzerinden, ‘Bucalı genç kardeşim fikrine ihtiyacım var. Yakında açacağımız Gençlik Merkezi’nde neler olsun?’ çağrısıyla gençlere seslenen Piriştina, gençlik merkezini Bucalı gençlerden gelen öneri ve istekler üzerine şekillendirecek.

27.09.2014 10:54

Sosyal medya hesabı üzerinden, 'Bucalı genç kardeşim fikrine ihtiyacım var. Yakında açacağımız Gençlik Merkezi'nde neler olsun?' çağrısıyla gençlere seslenen Piriştina, gençlik merkezini Bucalı gençlerden gelen öneri ve istekler üzerine şekillendirecek.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, göreve geldiği günden itibaren uygulama koyduğu 'birlikte yönetim' modelini sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Buca Gölet'te yapılacak düzenlemeleri hemşehrilerinin fikirlerine sunarak gelen öneriler üzerine çalışmalar yapan Başkan Piriştina, şimdi de yapılacak olan Gençlik Merkezi'ni Bucalı gençlerin fikirlerine sunuyor.

Gençlerin sesine kulak veren Piriştina, "Sosyal medya üzerinden yürüttüğümüz kampanyamıza tüm gençlerimizin katılım göstermesini bekliyoruz. Geleceğe yapılacak en büyük yatırım gençlerimize yapılacak yatırımdır. Yakında açacağımız gençlik merkezimizi de gençlerimizin önerileri doğrultusunda şekillendireceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Piriştina'dan Gençlere Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement