Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilciliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "10 Nisan Polis Haftası ve Trap Ulusal Egemenlik Kupası" yarışmaları Erdemli"de yapıldı.

12.04.2015 16:15

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilciliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "10 Nisan Polis Haftası ve Trap Ulusal Egemenlik Kupası" yarışmaları Erdemli"de yapıldı.

Büyük erkekler, genç erkekler ve veteranlar ferdi grubunda toplam 40 sporcunun birincilik için mücadele ettiği yarışmada, büyük erkeklerde Fikret Kaplan, genç erkeklerde Erkan Okcu, veteranlarda ise Cengiz Okcu birincilik elde etti.

Yarışmalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları federasyon il temsilcisi Ergün Aydoğan tarafından verildi.

Aydoğan, daha sonra yaptığı açıklamada, bu yıl ilk kez Türk polis teşkilatının 170. yıl dönümü nedeniyle böyle bir yarışma düzenlediklerini söyledi.

Yarışmaların bundan sonra geleneksel hale getirileceğini belirten Aydoğan, katılım gösteren dereceye giren sporculara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polis Teşkilatının Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement