Salihli'nin Sart Kasabası'nda İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Salihli'nin Sart Kasabası'nda İftar Programı Düzenlendi

Salihli\'nin Sart Kasabası\'nda İftar Programı Düzenlendi

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Sart Beldesi'nde Sart Belediyesi ve Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.

16.07.2013 12:14

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Sart Beldesi'nde Sart Belediyesi ve Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği için beldenin ana caddesi trafiğe kapatıldı. İftar yemeğinin ardından Sart Belediyesi'nin Konferans Salonu'nda Feza İlahi Grubu'nun sunduğu Ramazan Özel Programı düzenlendi.

Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, "Belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler Biriminin, Salihli Eğitim Gönüllüleri Derneği Dudu Özkaya Okuma Salonu Yetkilileri ile ortaklaşa yürüttüğü çalışmaların ardından böylesine güzel bir programın ortaya çıkmış olması bizleri çok duygulandırdı. Ben bu etkinliğin oluşması için canı gönülden koşturan, firmalarla görüşmeler yapan Belediyemin Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Sorumlusu Çetin Akkaya' ya ve Okuma Salonu Yetkililerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu özel programa maddi destek sağlayan tüm firma yetkililerine de çok teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'nin Sart Kasabası'nda İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement