Samsung Mavi Kulaçlar Yüzme Takımı 8 yüzücüsüyle - Son Dakika
Güncel

Samsung Mavi Kulaçlar Yüzme Takımı 8 yüzücüsüyle

Samsung Mavi Kulaçlar Yüzme Takımı 8 yüzücüsüyle

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda başarıya kulaç attı!

26.07.2016 16:51  Güncelleme: 16:53

Samsung Electronics Türkiye, 12 yıldır ana sponsoru olduğu ve son üç yıldır da adını vererek TMOK işbirliğiyle düzenlediği "Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" için kendi çalışanlarından oluşan 8 kişilik yüzme takımıyla bu yıl ikinci kez yarışa renk kattı. "Samsung Mavi Kulaçlar" yüzme takımı, bu yıl da yarışa etkinliğin geçtiğimiz yıllardaki şampiyonu Hasan Emre Musluoğlu antrenörlüğünde hazırlandı.

5 ay süresince İstanbul Teknik Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu'nda, mesai saatleri dışında günde 1,5 saatlik antrenman yapan Samsung Mavi Kulaçlar takımı, 24 Temmuz'da 8 yüzücünün katılımıyla, Kanlıca'dan Kuruçeşme'ye 6,5 km'lik parkurda gerçekleşen yarışı tamamlamayı başardı.

"Samsung Mavi Kulaçlar" takımının kurulma amacı ve süreci hakkında bilgi veren Samsung Electronics Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Meriç Tunç ise; "Geçtiğimiz yıl, yarış heyecanına bizzat ortak olmak amacıyla, çalışanlarımızın bu önemli etkinlikte bizi temsil etmesi, bu işin bir parçası olması düşüncesinden hareketle; son beş yılın şampiyonu Hasan Emre Musluoğlu ile bir araya geldik ve Samsung'un kurum kültürü ile de çok örtüşen Samsung Mavi Kulaçlar Yüzme Takımı'nı kurmaya karar verdik. Takım, Samsung'u geçen yıl olduğu gibi bu yıl da özveriyle temsil etti; kendilerini mutlu hissetmelerini ve hobilerini şirketi temsil edecek bir düzeye taşımalarını sağlayan bu proje sayesinde çalışanlarımız, Samsung'un ekip ruhunu ve sınırları zorlama hedefini en iyi şekilde yerine getirmiş oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsung Mavi Kulaçlar Yüzme Takımı 8 yüzücüsüyle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement