Sandıklı'da "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" Paneli - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" Paneli

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" isimli panel düzenlendi.

08.05.2015 15:55

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesinde "Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı" isimli panel düzenlendi.

Sandıklı Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu ve İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, Sandıklı'daki bir otelde düzenlenen panelde konuşma yapan Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berna Tokman, yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu olarak öncelikli hedeflerinin kadınların toplum içindeki sosyal ve ekonomik haklarını kazanmaların yardımcı olmak olduğunu belirtti.

Bu doğrultuda düzenledikleri panelde eğitim, kurs, seminer gibi faaliyetlerle Afyonkarahisar'daki kadınlara ışık tutmaya çalıştıklarını ifade eden Tokman, "Bugünkü seminerimizde ele alınacak konuların hepimize artı değer katacağını düşünüyoruz. Biz kadınların refahı ne denli yüksek olursa toplumda refahının o denli yüksek olacağını düşünüyoruz" dedi.

Yüksekokulun Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar ise üniversitelerin görevlerinden birinin bilimsel ve kültürel etkinliklerle bölgenin yerel dinamiklerine önderlik yapmak ve ufuk açmak olduğunu anlattı.

Panele, Sandıklı İlçe Kaymakamı Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, kadınlar ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da 'Yenilikçi ve Girişimci Kadınların Başarısı' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement