Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından dilencilere yönelik yapılan operasyonda 20 kişi yakaladı.

18.03.2015 17:28

Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından dilencilere yönelik yapılan operasyonda 20 kişi yakaladı.

Zabıta ekipleri vatandaşlardan gelen şikayet üzerine, yaya trafiğinin yoğun olduğu caddelerde ve cami önlerinde dilencilere yönelik çalışma başlattı. Ekipler, çalışma kapsamında dilendikleri belirlenen 20 kişiyi yakaladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, yaptığı açıklamada son günlerde bazı kişilerin cami avlularında dilenerek rahatsızlık verdiği şikayeti üzerine çalışma başladıklarını belirtti.

Bu tür istismarlara izin vermeyeceklerini anlatan Baydilli, "Sivil ve resmi kıyafetli zabıtalarımız aralarında çocuklarında bulunduğu yaklaşık 20 kişi yakaladı. Yakalanan kişiler zabıta karakoluna getirildi ve haklarında Kabahatler Kanunu'na göre işlem başlattık. Halkın dini duygularını istismar edenlere müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Kaymakam Citer'den başarılı öğretmenlere ödül

Viranşehir Kaymakamı Huzeyfe Citer, çeşitli spor dallarında başarı gösteren öğretmenleri ödüllendirdi.

Citer, makamında kabul ettiği İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ile beraberindeki öğretmenlerle görüştü, bir süre sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Citer, öğrencilerin başarısında öğretmenlerin büyük pay sahibi olduğunu belirtti.

Başarılarından dolayı öğretmenleri tebrik eden Citer, öğretmenlere başarı belgesi verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement