Sason'da İyi Şeyler Oluyor - Son Dakika
Yerel

Sason'da İyi Şeyler Oluyor

Sason\'da İyi Şeyler Oluyor

Sason Devlet Hastanesinde yapılan hizmetlerle hasta memnuniyetini üst seviyelere çıkarmayı başaran hastane yönetimi kalite hizmet çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

19.11.2014 12:49

Hizmet kalitesi yönünden mali açıdan 'A' hizmet grubunda(üst seviye) olduklarını, sağlık hizmetlerinde ise 'B' grubunda yer aldıklarını, onu da 'A' ya çıkarmak için büyük gayret içerisinde olduklarını söyleyen Sason Devlet Hastanesi Başhekimi Ağalıoğlu "hasta ve çalışan memnuniyeti anketlerinde üst seviyelerdeyiz, sağlık hizmetlerinde daha iyi olabiliriz ve bunun gayreti içersindeyiz" dedi.

ALTI AYDA 35.526 HASTA AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

Ağalıoğlu, hastanenin son altı aylık veriler ile ilgili şunları söyledi, "Son altı aylık ayakta muayene hasta sayısı 4430. 351 hasta yatarak tedavi gördü. Diş hastalıkları ve tedavisinde 1798 hasta ayakta tedavi gördü. İç hastalıklarında 2824 hasta ayaktan muayene edildi, 111 hasta yatarak tedavi gördü ve taburcu oldu. Kadın hastalıkları ve doğum da 1974 hasta ayaktan muayene edildi, 69 hasta ise yatarak tedavi edilip taburcu oldu. Bu altı aylık sürede toplamda 35.526 hasta ayakta tedavi edildi. 781 hasta yatarak tedavi gördü ve taburcu oldu."

Evde sağlık hizmeti servisiyle 24 saat hizmet veriyoruz diyen Başhekim Ağalıoğlu; "Evde sağlık hizmetiyle 9 hastaya evde hizmet veriliyor. Bu birimde sorumlu doktor ile birlikte 4 personel görev yapıyor. 24 saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Diyaliz ünitesinde iki diyaliz cihazımız mevcut olup, hastanemizde tedavi olan 2 diyaliz hastası gün aşırı tedavi görüyor" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sason'da İyi Şeyler Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement