Şehit Albay Kulaksız'ın Ardından - Son Dakika
Güncel

Şehit Albay Kulaksız'ın Ardından

Şehit Albay Kulaksız\'ın Ardından

Muş’un Malazgirt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız’ın 18 sene önce askeri olan Bilecikli Kerem Akkoç, komutanımıza “Arslan baba” derdik dedi.

28.07.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Arslan Kulaksız'ın 18 sene önce askeri olan Bilecikli Kerem Akkoç, komutanımıza "Arslan baba" derdik dedi.

Bilecik'te lokantacılık yapan Kerem Akkoç, 18 sene önce Çanakkale'de askerlik yaptığı sırada komutanı olan Binbaşı Arslan Kulaksız'ın çok iyi bir insan olduğunu belirtti. Akkoç, "Ben 1997 yılında Çanakkale'de askerlik yaparken o zaman benim komutanımdı kendisi. Valla çok iyi bir insandı. Ben dün akşamleyin internette gördüm. Diğer komutanlarım da sosyal medya üzerinden ben de kayıtlı olanlar var onlarda da gördüm. Gerçekten çok iyi bir insandı. Benim de çalıştığım ünitenin komutanlığını yapıyordu" dedi.

"17 AY GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK"

17 ay askerlik süresince Arslan Kulaksız ile güzel yıllar geçirdiğini ifade eden Akkoç, sözlerine şöyle son verdi.

"Şehit olduğunu öğrenince tüylerim diken diken oldu. Üzüldük tabi işte ama neden bu insanlar böyle yapıyor yani hala anlamış değiliz. Türkiye'de herkes Türk'ü, Kürt'ü yani ben anlamadım gitti bu işi. Çok iyi bir insandı,yazık oldu yani yazık. Biz askerdeyken bütün askerlerle arası çok iyiydi. Hiçbir kimseyle bir problemi yoktu yani. Benim mesela hala askerlik arkadaşlarım var, hepsi dün akşam paylaşıyor "çok iyi bir insandı" diye. Hiçbir askere kötü bir söz söylediğini duymadık yani. Herkese baba gibiydi. Zaten "Arslan baba" diyorlardı herkes ona, çok iyi bir insandı. Diğer komutanlarımız da çok iyiydi ama o bambaşkaydı yani."

"3 ARKADAŞIM CENAZEYE GİDECEK"

Çanakkale'de askerlik yaptığı 3 arkadaşının cenazeye gideceğini belirten Akkoç, "Cenazesi Amasya Merzifon'da kalkacak. Diğer asker arkadaşlarımla görüşüyorum ve şuanda 3 tanesi gidiyor. Çorum'da Aytaç diye bir arkadaşım var o gidiyor. Amasya'da Murat Baslak diye bir arkadaşım var o gidiyor. Ondan sonra Kayseri'de Ali diye bir arkadaşım var o gidiyor. Onlar biraz daha yakın olduğu için şehir onlara yakın olduğu için onlar gidebiliyor. Bizim yerimize de onlar artık bir Fatiha okuyacaklar. Eğer yakın olsaydı, eğer işimiz müsait olsaydı gitmeyi çok isterdim. Buradan ailesine baş sağlığı, geride kalanlara sabır diliyorum. Artık bu iş dursun istiyoruz, yani böyle bir şey olamaz yani" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Albay Kulaksız'ın Ardından - Son Dakika


Advertisement