Selçuklu Halk Eğitim'den "Hızlı Okuma ve Kavrama" Semineri - Son Dakika
Yerel

Selçuklu Halk Eğitim'den "Hızlı Okuma ve Kavrama" Semineri

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, öğrencilerin sınav başarısına katkı sağlanması amacıyla "Hızlı Okuma ve Kavrama" konulu konferans düzenlendi.

23.02.2015 13:35

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce, öğrencilerin sınav başarısına katkı sağlanması amacıyla "Hızlı Okuma ve Kavrama" konulu konferans düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi'nde, düzenlenen konferansta konuşan eğitimci yazar Ziya Baran, sınav başarısını hızlı okuma ve kavramanın doğrudan etkilediğini söyledi.

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Mut ise öğrencilerin sınav başarısına katkı sağlamak için etkinliği düzenlediklerini aktardı.

Gelişim ve bilgi çağında çocuk, genç, yaşlı herkesin hızlı okuma, kavrama ve ileri hafıza teknikleri sayesinde yaşamlarını daha çekici hale getirebilmeyi amaçladıklarını anlatan Mut, örgün eğitimin ulaşamadığı yerlere yaygın eğitim yöntem ve teknikleri aracılığı ile ulaşabilmenin öncelikli hedefleri arasında yer aldığını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Selçuklu Halk Eğitim'den 'Hızlı Okuma ve Kavrama' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement