Sendikacılar Belediyelerden Memnun - Son Dakika
Yerel

Sendikacılar Belediyelerden Memnun

Sendikacılar Belediyelerden Memnun

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Bilal Temen, örgütlü oldukları Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyeleri ile ESKİ Genel Müdürlüğü’nde; Toplu İş Sözleşmeleri’nden doğan; aylık ücret, ikramiye, yakacak, giyim, eğitim ve bayram yardımları ile ulaşım (ES BİLET) yardımlarının hiç aksamadan ödendiğini ve hiçbir mağduriyete sebebiyet verilmediğini kaydetti.

20.12.2013 15:04

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Bilal Temen, örgütlü oldukları Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyeleri ile ESKİ Genel Müdürlüğü'nde; Toplu İş Sözleşmeleri'nden doğan; aylık ücret, ikramiye, yakacak, giyim, eğitim ve bayram yardımları ile ulaşım (ES BİLET) yardımlarının hiç aksamadan ödendiğini ve hiçbir mağduriyete sebebiyet verilmediğini kaydetti.

Temen, yaptığı açıklamada, Türkiye'de belediyeler bazında az rastlanan memnuniyet verici düzenli ödemeler ile hem belediye yönetimleri, hem sendikacılar ve en önemlisi işçilerin sıkıntı ve stres yaşamadığını kaydetti. Bilal Temen, "Böyle olunca iş yerlerinde daha huzurlu ve verimli çalışma olmakta, işçiler işini şevkle yapmaktadırlar" dedi.

Şu an itibariyle her üç belediyede ve ESKİ Genel Müdürlüğü'nde işçilerin hiç alacağının bulunmadığını belirten Temen, "İşçilerin hakkını gözeten gününde ödeme uygulamasının önümüzdeki zamanlarda da devam edeceğine olan inancımızla, her üç belediye başkanımıza da şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca; Bozüyük, Söğüt, Osmaneli, Gölpazarı, Yenipazar, Çifteler, Sivrihisar, Beylikova, Mahmudiye, İnönü, Seyitgazi belediyeleri ve bazı belde belediyeleri de işçiye ve emeğe saygılı olup, ödemelerde hassasiyet göstermektedirler. Bu belediyelerimizin başkanlarına da şükranlarımızı sunuyoruz. Ancak ekonomik sıkıntılardan dolayı ikramiye ve diğer sosyal yardımlarda ödeme aksaklığı olan bazı ilçe ve belde belediyelerimizin de en kısa zamanda durumlarının düzelip işçi ödemelerini zamanında yapacağı umuduyla işlerinde kolaylıklar diliyoruz" diye kaydetti - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sendikacılar Belediyelerden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement