Tanıtıma TRT Müzik Desteği - Son Dakika
Yerel

Tanıtıma TRT Müzik Desteği

Tanıtıma TRT Müzik Desteği

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT)’nin en çok izlenen kanalı TRT Müzik, bu akşamki “Ege’den Ezgiler “ isimli programını Simav’dan canlı yayınla gerçekleştirecek.

09.07.2014 12:21

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT)'nin en çok izlenen kanalı TRT Müzik, bu akşamki " Ege'den Ezgiler " isimli programını Simav'dan canlı yayınla gerçekleştirecek.

Simav Cumhuriyet Meydanında saat 21.00 de başlayacak Ramazan Özel Eğlence Programı yatsı ve teravih namazı öncesi sona erecek.

Yapımcı ve yönetmenliğini Hakan Aybar'ın gerçekleştirdiği "Ege'den Ezgiler" programında Türk Sanat Müziği sanatçısı Güldehen Marmara Torun, Yavuz karabulut, Türk Halk Sanat Müziği sanatçısı Hale Yamaner Okdan ile Emre Oral Burç sevilen türkü ve şarkılarıyla Simavlıları coşturacak.

Ege'den Ezgiler Programının yapımcı ve yönetmeni Hakan Aybar iki hafta önce turizm cenneti Bodrumdan başladıkları canlı yayın akışına bu hafta Termal Turizmde Ege'nin iddialı ilçesi Simav'dan devam edeceklerini bildirdi.

TRT Müzik Kanalında bu akşam saat 21.00 de yayınlanacak 75 dakikalık "Ege'den Ezgiler" Programının ilçenin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Simav'ın AK Partili Belediye Başkanı Süleyman Özkan, "Termal turizmde tanıtıma ihtiyacımız var. Bize bu konuda yayınlarıyla destek veren TRT Müzik ailesi ve "Ege'den Ezgiler " Programının yapımıncı, yönetmen, sanatçı, idari ve teknik personeline yürekten teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza güzel bir ramazan eğlencesi sunmayı amaçlayan programımıza tüm halkımız davetlidir" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tanıtıma TRT Müzik Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement